ΔΩΡΕΑΝ ζωγραφική στα Νηπιαγωγεία της πόλης μας, από το Τμήμα Παιδείας του Δήμου Γαλατσίου

12-01-2018 Ανακοινώσεις
ΔΩΡΕΑΝ ζωγραφική στα Νηπιαγωγεία της πόλης μας, από το Τμήμα Παιδείας του Δήμου Γαλατσίου
Μετά τις επιτυχημένες τοιχογραφίες στο Κέντρο ΑΜΕΑ Γαλατσίου “Ζωή και Δημιουργία”, από την εθελοντική ομάδα «Ζωγράφοι σε δράση για τα ΠΑΙΔΙΑ», η οποία και έδωσε τον καλύτερο εαυτό της για το εξαιρετικό αποτέλεσμα…
…καλωσορίζουμε το 2018 με τα «Τα δένδρα της γνώσης», τα οποία φιλοτεχνήθηκαν στο νεοδημιουργηθέν Τμήμα Ένταξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Γαλατσίου. Ο ζωγράφος Χρήστος Ρουμελιώτης έκανε τη νέα αίθουσα να δείχνει και να είναι ονειρική.
Η ιδέα του ήταν η εξής: «Το κάθε παιδί καλλιεργεί ένα δένδρο που όσο η γνώση του μεγαλώνει, τόσο αναπτύσσεται… Δεν έχει όρια, ούτε τέρμα… Μπορεί να μοιάζουν όλα μεταξύ τους αλλά το καθένα είναι μοναδικό και έχει το δικό του ιδιαίτερο τρόπο να ψηλώνει και να αυτοδημιουργείται… Έτσι δημιουργείται …το δάσος της γνώσης»!
Ο Χρήστος θα βάλει τις χαρούμενες και αισιόδοξες πινελιές του σε όλα τα Νηπιαγωγεία της πόλης μας, μέσα στο 2018. Τον ευχαριστούμε, θερμά, για την ομορφιά που μας χάρισε και θα μας χαρίσει.
Καλέστε τον για να κλείσετε μαζί του τις πινελιές που θα βάλει, ΔΩΡΕΑΝ, στο δικό σας Νηπιαγωγείο! (Ρουμελιώτης Χρήστος – kokornart@gmail.com, 6949401775)
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr