Δράση συγκέντρωσης Πασχαλινών Δώρων το Σάββατο 9 Απριλίου στο Δημαρχείο μας, σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε»

06-04-2022 Ενημέρωση

«Νονός, η επιστροφή! Συγκέντρωση Πασχαλινών δώρων, το Σάββατο 9 Απριλίου 2022, στο Δημαρχείο Γαλατσίου»

Ο Δήμος Γαλατσίου & το Κοινωνικό Παντοπωλείο, σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», διοργανώνει δράση με στόχο τη συγκέντρωση πασχαλινών δώρων (όπως λαμπάδες, παιχνίδια, παπούτσια και ό,τι άλλο μπορεί να ονειρευτεί ένα παιδί), για τα παιδιά των οικογενειών του Δήμου Γαλατσίου, που ανήκουν στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Το Σάββατο 9 Απριλίου, από τις 10:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι, στην είσοδο του Δημαρχείου Γαλατσίου (Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους), συγκεντρώνουμε καινούργια ή μεταχειρισμένα (σε άριστη κατάσταση) πασχαλινά δώρα, στο πλαίσιο δράσης του “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ”

Η ανταπόκρισή σας στη δράση αυτή μέσω της ανιδιοτελούς προσφοράς σας, είναι σημαντική διότι σαν στόχο έχει να προσφέρει περισσότερα χαμόγελα στα παιδιά. Στη συνέχεια το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Γαλατσίου, θα αναλάβει τη διανομή των πασχαλινών δώρων, με σκοπό να δοθούν σε οικογένειες που βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης.

Σημειώνεται ότι, θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω της πανδημίας Covid -19, όπως αυτά ορίζονται από τον ΕΟΔΥ.

Συγκέντρωση πασχαλινών δώρων
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr