Δύο νέα εθνικά ρεκόρ στους αγώνες ελεύθερης κατάδυσης στο κολυμβητήριο Γαλατσίου

11-04-2019 Ενημέρωση

Mε ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες ελεύθερης κατάδυσης στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Άλσους Βεΐκου, την Κυριακή στις 7/4, οι οποίοι μάλιστα συνοδεύτηκαν από δύο εθνικά ρεκόρ!!!

Ξεχώρισαν οι επιδόσεις της Άλκηστις Βουράκη η οποία συνέτριψε το Πανελλήνιο ρεκόρ γυναικών στη στατική άπνοια (κράτημα της ανάσας σε πλήρη ακινησία) με 6.01. Το προηγούμενο ήταν δικό της με 5.51 και το είχε πετύχει πέρσι τέτοια εποχή την ίδια πισίνα του Άλσους. Η Βουράκη κέρδισε επίσης και τη δυναμική με μονοπέδιλο.

Πανελλήνιο ρεκόρ σημείωσε και ο Γιάννης Γιαγκίνης στη δυναμική άπνοια (μακροβούτι) με διπλά πέδιλα, ο οποίος βγήκε στα 184 μέτρα δείχνοντας ότι πλέον το 200άρι είναι υπόθεση μερικών εβδομάδων. Ο Γιαγκίνης ανέβηκε δεύτερος στο βάθρο και στη δυναμική χωρίς πέδιλα.

Ξεχώρισαν επίσης οι Άρης Ιωαννίδης (πρώτος στη δυναμική χωρίς πέδιλα & μονοπέδιλο και δεύτερος στα διπλά), ο Χρήστος Καρέλος (πρώτος στη στατική & τρίτος στα διπλά), η Σταυρούλα Κοντορούση (πρώτη χωρίς πέδιλα, δεύτερη στα διπλά και τρίτη στο μονοπέδιλο) και η Fayrouz El Mehdawi που κέρδισε τα διπλά γυναικών.

Οι αγώνες OneBreath Spring Pool Games διοργανώθηκαν από την σχολή ελεύθερης κατάδυσης OneBreath με την συνεργασία του Δήμου Γαλατσίου ο οποίος ήταν αρωγός της προσπάθειας, όπως και πέρυσι για να γίνει η ελεύθερη κατάδυση γνωστή στο ευρύ κοινό. Τους αγώνες παρακολούθησε και ο Δήμαρχος Γαλατσίου κ. Γιώργος Μαρκόπουλος, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Ευάγγελος Κυριαζόπουλος.

Η OneBreath από την πλευρά της ευχαρίστησε θερμά όλους όσους βρέθηκαν στο κολυμβητήριο για να αγωνιστούν, να βοηθήσουν στη ροή του αγώνα (κριτές – δύτες ασφαλείας – διασώστες ), τους θεατές που πήγαν να δουν από κοντά αυτό το ιδιαίτερο σπορ και βεβαίως τους χορηγούς αυτής της προσπάθειας.

Χορηγοί και υποστηρικτές του αγώνα ήταν οι: www.papadakisparts.gr, www.mantaray.gr, www.majestic-carbon.com, www.blue-hunter.gr, www.xtr.gr, www.galatsi.gov.gr, www.onebreath.gr.

Αποτελέσματα Αγώνων :

Ακαδημία Κολύμβησης, Δημοτικό Κολυμβητήριο Άλσους Βεικού, κατάδυση
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr