Εντυπωσιακή ανταπόκριση των πολιτών στην εθελοντική δράση για φάρμακα

16-02-2015 Ενημέρωση
Περισσότεροι από 250 πολίτες ευαισθητοποιήθηκαν και προσήλθαν μπροστά από την εκκλησία της Αγίας Γλυκερίας, το Σάββατο  το πρωί 14 Φεβρουαρίου, για να προσφέρουν φάρμακα, στο πλαίσιο των δράσεων «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και στην ΥΓΕΙΑ».
Συνολικά συγκεντρώθηκαν 24 μεγάλες σακούλες –10.000 συσκευασίες με φάρμακα, παραφάρμακα και λοιπό υγειονομικό υλικό (ανάμεσά τους και πανάκριβα φάρμακα για τον καρκίνο), τα οποία παρέλαβαν ιατροί του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και εθελοντές του Δήμου Γαλατσίου, ώστε να παραδοθούν στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Γαλατσίου. Στη δράση βοήθησαν  εθελοντικά  και μέλη της Επιστημονικής Εταιρείας Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδος.
Παρόντες στη δράση ήταν ο πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. κ. Γιώργος Πατούλης, ο Δήμαρχος Γαλατσίου κ. Γιώργος Μαρκόπουλος, ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Νικόλαος Λιόλιος από την Αγία Γλυκερία, οι εθελόντριες του Κοινωνικού Φαρμακείου, οι υπεύθυνες του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου, η Διευθύντρια της Κοινωνικής Υπηρεσίας κ. Μαρία Γκόγκου, η κ. Στέλλα Λιαγούρη – μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του Δικτύου Αλληλεγγύης της Κοινωνικής Υπηρεσίας, οι κοινωνικοί λειτουργοί, ιερείς της Αγίας Γλυκερίας, Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί Σύμβουλοι, εθελόντριες του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και πολλοί άλλοι.
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr
[contact-form-7 id="271" title="Φόρμα Επικοινωνίας"]