Ευχαριστήρια Αντιδημάρχου Παιδείας κ. Μάνου Ελευθερίου για τις εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου 1821

28-03-2018 Ανακοινώσεις
Μετά τις εκδηλώσεις και την παρέλαση για την εθνική μας επέτειο της 25ης Μαρτίου – όπου οι μαθητές μας, για πρώτη φορά, χαιρέτισαν εκτός από τα πολιτικά πρόσωπα τη σημαία της Αγίας Λαύρας, την εικόνα του Ευαγγελισμού και τα αυθεντικά όπλα του Καραϊσκάκη – θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους, οι οποίοι συνέβαλαν στην επιτυχία της.
Πρώτα πρώτα τις μαθήτριες και τους μαθητές μας – όλων των βαθμίδων, για την πολυπληθή παρουσία και το παράστημά τους, τους συμμετέχοντες καθηγητές Φυσικής Αγωγής και τους άλλους Εκπαιδευτικούς, τους Διευθυντές όλων των σχολείων μας για τον συντονισμό, καθώς επίσης και όλους τους Γονείς και Κηδεμόνες που βοήθησαν στην κατεύθυνση αυτή.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες:
üΣτους δύο υπεύθυνους της παρέλασης, τον κ. Γιάννη Παπαγεωργίου (καθηγητή Φυσικής Αγωγής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γαλατσίου) – από την Α/θμια Εκπαίδευση και τον κ. Δημήτρη Φιλιππίδη (καθηγητή Φυσικής Αγωγής του 3ου Λυκείου Γαλατσίου) – από την Β/θμια Εκπαίδευση.
üΣτις κ.κ. Νατάσσα Δέμη Χελιώτη και Ελένη Προκοπίου μαζί με Δασκάλους και Καθηγητές Γαλλικής Γλώσσας καθώς και τους γαλλόφωνους μαθητές των σχολείων της πόλης μας, για την εκδήλωση «Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ»(στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Γαλλοφωνίας).
üΣτον πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη και Υπεύθυνο Νεότητας του Ιερού Ναού της Αγίας Γλυκερίας, Πατέρα Αθηναγόρα Σουπουρτζή για την ομιλία του «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ» αλλά και για τη συνεισφορά του στην κατασκευή της εικόνας του Ευαγγελισμού – η οποία χρησιμοποιήθηκε στην παρέλαση, σε συνεργασία με τα Κατηχητικά Σχολεία της Αγίας Γλυκερίας και τον αγιογράφο κ. Τηλέμαχο Τσουμπρή.
üΣτον Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. Ασβεστά Αθανάσιο, Διοικητή του Α.Τ. Γαλατσίου για την αμέριστη βοήθειά του κατά τη διάρκεια της παρέλασης.
üΣτη Γενική Γιατρό κ. Μαριγώ Μπούρη, τους συντελεστές και τον πενηνταμελή θίασο τής θεατρικής παράστασης «ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ, ο πιο ανιδιοτελής ήρωας του 1821»
üΣτον κ. Κώστα Παπασπήλιο για τη μουσική εκδήλωση – συναυλία «Αφιέρωμα στο 1821» την τριμελή ορχήστρα, τους ερμηνευτές κ. Νάντια Καραγιάννη, κ. Θανάση Παπαβασιλείου και κ. Μάνο Γιακουμή.
üΣτους προέδρους των Πολιτιστικών Συλλόγων Γαλατσίου για την αμέριστη συμβολή και βοήθειά τους στην παρέλαση – Πελοποννησίων κ. Δημήτρη Κατσούλα (για το λάβαρο του Κολοκοτρώνη), Κρητών κ. Βασίλη Χαρισάκη (για τη μεταφορά της εικόνας του Ευαγγελισμού) και «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κ. Θεόδωρο Κοσμά (για το αυθεντικό σπαθί, γιαταγάνι και μαχαίρι του αγωνιστή Καραϊσκάκη).
üΣτους υπαλλήλους του Πολιτιστικού μας Κέντρου «ΚΑΜΙΝΙ», των Τμημάτων Καθαριότητας αλλά και Παιδείας του Δήμου μας για την άψογη συνεργασία τους.
üΣτους φωτογράφους κ.κ. Κυριάκο Μπούρα και Ηλία Ηλιόπουλο για την συνεχή εθελοντική προσφορά τους.
üΣτο κατάστημα ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ για την προσφορά της έκθεσης φωτογραφίας της Δήμητρας Χατζηαδάμ, με θέμα “Εύζωνες – Οι φύλακες των αφανών”.
üΣτο κατάστημα LE JARDIN για την προσφορά μπουκέτων στις εκδηλώσεις αλλά και τον στολισμό της εικόνας του Ευαγγελισμού.
Χρόνια πολλά και καλά σε όλες και όλους!
Μάνος ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
Αντιδήμαρχος Παιδείας – Διά Βίου Μάθησης & Πολιτισμού – Αθλητισμού & Νέας Γενιάς
ΔΗΜΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr