Ευχές για τις γιορτές μέσα από την αισιόδοξη και χαρούμενη ματιά των παιδιών από τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς

29-12-2015 Ενημέρωση

Για ακόμη μια χρονιά παιδιά και παιδαγωγοί των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών ξεπέρασαν τους εαυτούς τους δημιουργώντας μοναδικά χριστουγεννιάτικα στολίδια.

Το δέντρο των ευχών που χαρακτήρισε τη χριστουγεννιάτικη  γιορτή του Β’ Παιδικού Σταθμού και συγκεντρώνει πάνω του όλες τις ευχές που έχει ανάγκη η ανθρωπότητα σήμερα, δικαιοσύνη, αλήθεια, ελπίδα, αισιοδοξία, αγάπη, ευτυχία, ισότητα, ευημερία, ειρήνη, αδερφοσύνη, φιλία, σεβασμό κ.α. πλαισιώνεται όμορφα από βιβλία χριστουγεννιάτικα δέντρα, κολλάζ χριστουγεννιάτικα, κάρτες και στολίδια κάθε είδους.

Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί μέσα από τις χριστουγεννιάτικες γιορτές και τα όμορφα στολίδια τους μετέδωσαν το αληθινό μήνυμα των Χριστουγέννων, αυτό της αγάπης, της αλληλεγγύης, της ανθρωπιάς και της φιλίας που ξεπερνάει όλα τα εμπόδια.

Η Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης κα. Κωνσταντίνα Σπηλιοπούλου-Χρυσάγη, έδωσε το παρόν σε όλες τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και ευχήθηκε υγεία, ευτυχία και αγάπη στα παιδιά, στις παιδαγωγούς, στους γονείς και σε όλους τους εργαζόμενους.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr