Εγκαινιάστηκε στο ΠΑΛΑΙ η έκθεση μαθητών ζωγραφικής-κεραμικής-αγιογραφίας-χαρακτικής

31-05-2019 Ενημέρωση

Με περισσότερα από 250 έργα και τη συμμετοχή δεκάδων φίλων της τέχνης εγκαινιάστηκε η ετήσια έκθεση μαθητών και μαθητριών, παιδιών και ενηλίκων, των τμημάτων ζωγραφικής, χαρακτικής, αγιογραφίας και κεραμικής του Χώρου Καλλιτεχνικών Δραστηριοτήτων στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου (ΠΑΛΑΙ).

Στην ετήσια έκθεση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος, ο οποίος συνεχάρη τους δασκάλους, τους μαθητές και τους επισκέπτες της έκθεσης, ενώ ευχήθηκε σε όλους να συνεχίσουν να είναι δημιουργικοί και να νιώθουν τον χώρο καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων στο ΠΑΛΑΙ, ως έναν χώρο έμπνευσης και δημιουργίας.

Εκτός από τους δασκάλους και συγκεκριμένα οι δάσκαλοι κεραμικής, ο κ. Τάκης Ζαφειρόπουλος και η κα. Δήμητρα Μπαντόλια, η δασκάλα ζωγραφικής, η κα. Χαρά Πλατάκη, η δασκάλα χαρακτικής, η κα. Ελισάβετ Διονυσοπούλου και η δασκάλα αγιογραφίας η κα. Χρυστάλλα Κοκκίνου, στα εγκαίνια παρευρέθηκε και η Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Μαργαρίτα Μανδηλαρά, η οποία συνεχάρη όλους τους συμμετέχοντες και υποσχέθηκε να τους συνδράμει με κάθε τρόπο σε κάθε τους νέα καλλιτεχνική προσπάθεια.

Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου ΠΑΛΑΙ
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr