Εκδήλωση με θέμα: «Καρδιαγγειακές Παθήσεις, Καρκίνος και Σακχαρώδης Διαβήτης» την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου στο Δημαρχείο

02-12-2013 Ενημέρωση

                     ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
 

Ο Τομέας Υγείας της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Γαλατσίου σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγής της Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) και το Ινστιτούτο Κοινωνικής και Προληπτικής Ιατρικής (ΙΚΠΙ) διοργανώνουν εκδήλωση πρόληψης με θέμα: «Καρδιαγγειακές Παθήσεις, Καρκίνος και Σακχαρώδης Διαβήτης.»

 

Η εκδήλωση, που θα περιλαμβάνει ομιλία από γιατρό και ψυχολόγο, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου, στις 6 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων «Θάνος Κωτσόπουλος» στο Δημαρχείο.

 

Είναι πολύ σημαντικό για όλους μας να γνωρίζουμε βασικές πληροφορίες για τις παθήσεις που εμφανίζονται συχνότερα, όπως ο Σακχαρώδης Διαβήτης, οι Καρδιαγγειακές παθήσεις και ο Καρκίνος. Έχει βρεθεί ότι με τις κατάλληλες προληπτικές εξετάσεις, τα νοσήματα αυτά μπορούν να προληφθούν και να εξαλειφθούν.

 

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα μπορούν, εφόσον είναι ανασφάλιστοι, άποροι, ή άνεργοι, να δηλώνουν συμμετοχή για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις (μέτρηση Σακχάρου, Χοληστερόλης και Αρτηριακής Πίεσης, Μαστογραφία, Τεστ Παπανικολάου, ανίχνευση αιμοσφαιρίνης στα κόπρανα) μέσω του ΕΔΔΥΠΠΥ-ΙΚΠΙ.

 

Καλούμε όλους του συνδημότες μας να ενημερωθούν για τα σημαντικά αυτά θέματα.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ   

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΣΙΡΟΣ    

Ο ΕΝΤ/ΝΟΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒ.ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ & ΥΓΙΕΙΝΗΣ

 

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΗΛ. ΜΠΟΥΡΑΣ

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr