Εκδήλωση για τα εγκαίνια του Κοινωνικού καφενείου στο Άλσος Βεικου Βασίλης Παπαδιονυσίου

30-05-2013 Ενημέρωση

Το Κοινωνικό στέκι της παρέας είναι για άλλη μια χρονιά γεγονός. Θα λειτουργήσει και φέτος δωρεάν για τους συνταξιούχους κατοίκους της πόλης μας στο πλαίσιο της Κοινωνικής πολιτικής του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Γαλατσίου.


Σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 27 Μαίου ο Δήμαρχος Γαλατσίου Κυριάκος Τσίρος έκανε λόγο για την ιδιαίτερη ευαισθησία της Δημοτικής Αρχής απέναντι στην Τρίτη ηλικία, τον συνεχή αγώνα για την προσφορά σε αυτήν, αλλα και την άψογη συνεργασία μεταξύ του Πολιτιστικού &Αθλητικού Οργανισμου και του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης.

 

Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμου Μανώλης Πρωτονοτάριος αφού καλωσόρισε όσους έδωσαν το παρόν, αναφέρθηκε στη σημασία που έχει το κοινωνικό στέκι ως χώρος παρέμβασης στην τοπική κοινωνία, στους τομείς της γνώσης, της κοινωνικής κριτικής, αλλα κι ένας τόπος όπου άτομα με διαφορετικές ίσως αντιλήψεις, συζητούν πολιτικά-οικονομικά-ιδεολογικά-φιλοσοφικά, ενώ και η Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Μαρία Αλιμπέρτη υποσχέθηκε πως ο Δήμος θα βρίσκεται συνεχώς στο πλάι τους.

Στο «στέκι της παρέας» οι συνταξιούχοι κάτοικοι της πόλης θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν δωρεάν τον καφέ, το τσιπουράκι, η το αναψυκτικό με το υποβρύχιο απο τις 27 Μαίου έως και τις 26 Ιουλίου.


Στην εκδήλωση που συνοδεύτηκε με εδέσματα και άφθονο κρασί τραγούδησαν αφιλοκερδώς οι Γαλατσιώτες μουσικοί, Σταύρος Εκιζόγλου και Νίκος Σπέρης, ξεσηκώνοντας τον κόσμο σε ένα όμορφο πρόγραμμα που επιμελήθηκε και παρουσίασε ο Γιάννης Μπουρνέλης.


Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κωνσταντίνος Τσιρώνης, ο Αντιδήμαρχος Μορφωτικού Κέντρου Κώστας Δήμος, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Χριστοδούλου Αγαμέμνων και Βιτζηλαίος Γεώργιος, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος, Υπεύθυνος της Τεχνικής Υπηρεσίας Κωσταντίνος Ζώμπος, η εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος, Υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου & Επικοινωνίας Μπούρα Χριστίνα, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος, Υπεύθυνος του Τομέα Υγείας Μπούρας Αθανάσιος, η Δημοτική Σύμβουλος επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Πρωτοβουλία Πολιτών Γαλατσίου» Έλενα Ζέρβα.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr