Εκδηλώσεις στα ΚΑΠΗ Γαλατσίου για την 25η Μαρτίου

27-03-2018 Ενημέρωση
Οι καθιερωμένες εκδηλώσεις για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν με σκετς, τραγούδια και χορό και στα τέσσερα ΚΑΠΗ Γαλατσίου από τις 19 έως τις 22 Μαρτίου 2018.
Με συγκινητικές ομιλίες, ποιήματα, τραγούδια, παραδοσιακούς χορούς και θεατρικά σκετς από τα πάντα ενεργά και δημιουργικά μέλη των ΚΑΠΗ τιμήθηκε και φέτος η εθνική επέτειος και η διπλή γιορτή της 25ης Μαρτίου.
Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και πατριωτικό αίσθημα τα μέλη ανταποκρίθηκαν και ως συμμετέχοντες αλλά και ως κοινό. Ιδιαίτερα συγκινητικός ήταν ο τρόπος με τον οποίο απέδωσαν τους ρόλους τους στα θεατρικά έργα ως Σουλιώτισσες, Κλέφτες, Μαντώ Μαυρογένους, Αθανάσιος Διάκος, σουλτάνοι, κατακτητές κ.α.
Όπως ανέφερε και ο Πρόεδρος του ΟΚΠΑ, κος Οικονόμου Ιωάννης που παρευρέθηκε στις γιορτές, αξίζουν όλα τα μέλη θερμά συγχαρητήρια για την προσπάθεια που καταβάλλουν ώστε να διοργανώνουν πάντα ποιοτικές εκδηλώσεις και προγράμματα. Ο κ. Οικονόμου τους ευχήθηκε καλή δύναμη και του χρόνου να είναι καλά ώστε να οργανώσουν ανάλογες εκδηλώσεις.
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr