Έκκληση για βοήθεια στους πληγέντες από τη θεομηνία

17-11-2017 Ενημέρωση
Έκκληση για βοήθεια στους πληγέντες από τη θεομηνία
 
Ομόφωνα όλες οι δημοτικές παρατάξεις του Δήμου Γαλατσίου, η Δημοτική Αρχή, οι Υπηρεσίες και τα Νομικά του Πρόσωπα, καλούν τους κατοίκους, τους επιχειρηματίες και τους φορείς της πόλης μας σε ΑΜΕΣΗ οργανωμένη πρωτοβουλία αλληλοβοήθειας προς τους πληγέντες από την πρόσφατη θεομηνία.
Συγκεκριμένα από την Δευτέρα 20/11 έως και την Δευτέρα 27/11 ΚΑΘΗΜΕΡINΑ (και το Σαββατοκύριακο) στην Διεύθυνση Λυσίου & Ιπποκράτους στο ισόγειο και ώρες από 10:00 έως 16:00 θα συλλέγουμε :
1.       Τρόφιμα (συσκευασμένα, μακράς διάρκειας)
2.       Νερά, χυμούς
3.       Φάρμακα
4.       Ρουχισμό 
5.       Κουβέρτες, σεντόνια, κλινοσκεπάσματα κ.ά.
6.       Έπιπλα (καρέκλες, τραπέζια, κρεβάτια κ.ά.)
7.      Είδη οικιακής χρήσης (κατσαρόλες, πιάτα, μικροσυσκευές κ.ά.)
Όλα τα ανωτέρω παρακαλούνται να είναι σε καλή κατάσταση.
Στην πρωτοβουλία αυτή ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή οι κάτωθι:
ΠΑΣ Γαλάτσι, ΑΟ Κορωνίδας, ΑΟ Γαλατσίου, Ένωση Γαλατσίου, Δράση, Αμπάριζα, Γείτονες, Χωρίς Μεσάζοντες, Εξωραϊστικός Σύλλογος Άνω Γαλατσίου «Καραγιαννέϊκα», Σύλλογος Επτανησίων, Ένωση Ρουμελιωτών, Σύλλογος Κρητών, Σύλλογος Απεραθιτών Νάξου, Εξωραιστικός Σύλλογος Πανοράματος «Η Αγία Ειρήνη», Σύλλογος Πελλοπονησίων.
Για περισσότερες πληροφορίες και επικοινωνία παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με τον κ. Φραγκίσκο Κουνάνη, Εντεταλμένο Σύμβουλο παρά τω Δημάρχω, στα τηλέφωνα 6977650564, 2102923785.   
Θα ακολουθήσει νέο Δελτίο Τύπου με πρόσθετες πληροφορίες αλλά και με νέους φορείς και επιχειρήσεις της πόλης μας που συμμετέχουν στην εν λόγω πρωτοβουλία.   
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr