Έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης

13-02-2015 Ενημέρωση
Σε μια ευχάριστη και εορταστική ατμόσφαιρα, στο χώρο του Β’ ΚΑΠΗ, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, μαζί με την Πρόεδρο του Οργανισμού κ.α Κωνσταντίνα Σπηλιοπούλου-Χρυσάγη και την Αντιπρόεδρο κ.α Μαρία Δάσκα Σώμου.
 
Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος, ο οποίος ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία σε όλους.
 
Η Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για τη συνεχή και ουσιαστική βοήθειά τους και στα ΚΑΠΗ αλλά και στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς τονίζοντας ότι χωρίς το ενδιαφέρον τους και τη γενικότερη βοήθειά τους δεν θα μπορούσαν να επιτευχθούν τόσα πολλά. Οι εργαζόμενοι που κέρδισαν το φλουρί πήραν μια μέρα άδεια τιμής ένεκεν.
 
Η κα. Σπηλιοπούλου τόνισε ότι η γιορτή πραγματοποιήθηκε στο Β’ ΚΑΠΗ ώστε να είναι ένα οικείο και φιλόξενο περιβάλλον για όλους και να συμβάλλει στη σύσφιξη των σχέσεων ανάμεσα στους εργαζόμενους στα ΚΑΠΗ και στους Παιδικούς, όπως συνέβη άλλωστε και πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων όταν τα μέλη των ΚΑΠΗ επισκέφτηκαν τους παιδικούς και έδειξαν στα παιδιά πως να φτιάχνουν μελομακάρονα και κουραμπιέδες.
 
 
 
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr