Έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα οι εθελοντές της Κοινωνικής Υπηρεσίας Δήμου Γαλατσίου

12-02-2018 Ενημέρωση
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκδήλωση της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας του Δήμου Γαλατσίου για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας των εθελοντών, στις 07 Φεβρουαρίου 2018, στο Πνευματικό Κέντρο, αίθουσα «ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ» στο ισόγειο του Δημαρχείου.
Ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος ευχαρίστησε τον κάθε εθελοντή προσωπικά για την ευαισθησία του και τη σημαντική συνεισφορά του στο έργο και στις δράσεις της κοινωνικής υπηρεσίας και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία. Στη συνέχεια ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας Πέτρος Βάσιλας τόνισε την αναγκαιότητα και την αξία του εθελοντισμού και ευχήθηκε καλή χρονιά και συνέχιση της εθελοντικής τους δράσης.
Οι εθελοντές ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής που τους τίμησαν με την παρουσία τους και είπαν συγκινημένοι ότι είναι μεγάλη χαρά να μπορούν να προσφέρουν και να συνδράμουν συνανθρώπους τους που έχουν ανάγκη. «Μέσα από την προσφορά παίρνουμε την μεγαλύτερη χαρά και ευτυχία», είπε χαρακτηριστικά μια εθελόντρια.
Σημειώνεται ότι η τυχερή της βραδιάς που έτυχε το φλουρί ήταν η εθελόντρια Βασιλική Κοτρώνη.
Η βραδιά έκλεισε με μοναδικά κεράσματα από το Nanou Donuts House, το οποίο  στήριξε για άλλη μια φορά τους εθελοντές με την κοινωνική προσφορά του.
 
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr