Εκπαιδευτική επίσκεψη μαθητών του 112ου Δημοτικού Σχολείου Δ. Αθηναίων στη Δημοτική Βιβλιοθήκη στο Καμίνι

08-03-2016 Ενημέρωση
Εκπαιδευτική επίσκεψη πραγματοποίησαν μαθητές του 112ου Δημοτικού Σχολείου Δήμου Αθηναίων συνοδευόμενοι από τους δασκάλους τους στον Πολιτιστικό χώρο «Καμίνι», στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος «Βιβλιοδρομέας».
Ειδικότερα, οι μαθητές της Ε’ τάξης του 112ου Δημοτικού Σχολείου μαζί με τον δάσκαλό τους Βαγγέλη Βαλασιάδη και το γυμναστή κ. Γιάννη Πέππα, ήρθαν από το σχολείο τους στο Καμίνι κάνοντας τζόκινγκ κι επισκέφτηκαν τη δημοτική βιβλιοθήκη και τη στοά, στο πλαίσιο του νέου εκπαιδευτικού προγράμματος «Βιβλιοδρομέας» που επιχειρεί να συνδυάσει τη φιλαναγνωσία με τον φιλαθλητισμό.
Την ξενάγησή τους στους παραπάνω χώρους ανέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Μονομετοχικής ΑΕ του Δήμου Γαλατσίου κ. Γιώργος Σωφρονάς, ο οποίος τους χάρισε ορισμένα βιβλία με θέμα τον αθλητισμό, λίγο προτού αποχωρήσουν από το Καμίνι με τζόκινγκ για το σχολείο.
Επισημαίνεται, ότι το πρόγραμμα «Βιβλιοδρομέας» είναι ευέλικτο και μπορεί να διαρκέσει από 2 έως και 6 μήνες, καθώς ξεκινάει στις αρχές Οκτωβρίου, ώστε να συνδυάζεται με την  Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού και ολοκληρώνεται στις 2 Απριλίου κατά την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικής Λογοτεχνίας.
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr