Εκστρατεία καθαρισμού του Λόφου του Παιδιού στις 21 Ιουνίου

11-06-2009 Ενημέρωση
O Δήμος Γαλατσίου, σε συνεργασία με το ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ καιτο ΣΠΑΠ Κυριακή 21 Ιουνίου και ώρα 08.00, διοργανώνει εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού του «Λόφου του Παιδιού» (Πασώβ & Δρίσκου-Πάνω από τη Γκράβα).
Η σχετική απόφαση ελήφθη από την επιτροπή ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ του Δήμου Γαλατσίου, ύστερα από εισήγηση της Προέδρου και Αντιδημάρχου Πρασίνου, κ. Μαρίας Αλιμπέρτη.
Κατόπιν συνεννοήσεων και αφού υπεβλήθη και το ανάλογο αίτημα, το ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ και ο ΣΠΑΠ, αποδέχτηκαν την πρωτοβουλία του Δήμου μας και ενέταξαν αυτήν την εκδήλωση στο πρόγραμμα της πανελλαδικής εκστρατείας εθελοντικών καθαρισμών φυσικών περιοχών, «ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ 2009».
Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, το Δίκτυο, θα προσφέρει το απαραίτητα υλικά καθαρισμού και θα κινητοποιήσει τους εθελοντές – μέλη του, οι οποίοι μαζί με τους εθελοντές του ΣΠΑΠ και του Δήμου μας, θα συγκεντρωθούν στις 21 Ιουνίου στην περιοχή του «ΛΟΦΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», για να καθαρίσουν το συγκεκριμένο χώρο, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος, αλλά και προετοιμάζοντας προληπτικά το δάσος μας ώστε να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε επικείμενη πυρκαγιά.
Πέρα από την εθελοντική προσφορά, καλούνται και όσοι από τους δημότες και κατοίκους της πόλης μας θέλουν, να συμμετάσχουν σε αυτήν την προσπάθεια, ώστε ένας πνεύμονας πρασίνου να αποδοθεί και πάλι καθαρός και φροντισμένος, σε όλους μας και ιδιαίτερα στα παιδιά τα οποία και ανήκει. 
 
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ: 210 2143416 και 6945554988 Υπεύθυνη διοργάνωσης κ. Μαρία Αλιμπέρτη Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Ποιότητας ζωής.
 
 
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr