Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, με ιδιαίτερο προειδοποιητικό σήμα, από σήμερα το βράδυ, Τρίτη 29 Νοεμβρίου έως την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

29-11-2022 Ενημέρωση

Το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Γαλατσίου ενημερώνει τους πολίτες ότι, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, υπ’ αριθ. 123387/29.11Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων (ΕΔΕΚΦ) (ΑΑ).2022 έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής με συνημμένο το υπ’ αριθμ. 4378 / 29 – 11 -2022 έγγραφο του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας / Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας / Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος / Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων (Ε.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.Κ.)/Μονάδα Εμπλεκόμενων Φορέων (Μ.Ε.Φ.) από σήμερα το βράδυ, Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022 έως τις βραδινές ώρες της Πέμπτης 1η Δεκεμβρίου, προβλέπεται ραγδαία επιδείνωση του καιρού με επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και χαλαζοπτώσεις.

Ο Δήμος Γαλατσίου βρίσκεται σε απόλυτη ετοιμότητα για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος προκύψει και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα.

Παρακαλούνται οι πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ και να διαβάσουν τις οδηγίες που είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα του Δήμου Γαλατσίου (https://www.galatsi.gov.gr/service/dimarchos/grafio-politikis-prostasias) και στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας (http://www.civilprotection.gr ).

4378 ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ (1) 

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων (ΕΔΕΚΦ) (ΑΑ)

έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr