Έκθεση ζωγραφικής από το Δήμο Γαλατσίου και την Π.Ε.Λ.Τ στο Καμίνι από τις 12 έως τις 19 Νοεμβρίου

08-11-2012 Ενημέρωση

Εγκαινιάζεται η έκθεση εικαστικών «Ανάσα…Πολιτισμός»
στις 12 Νοεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Καμίνι

 

Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου “ Βασίλης Παπαδιονυσίου ” του Δήμου Γαλατσίου Πρωτονοτάριος Εμμανουήλ και η Πανελλήνια Εταιρεία Λόγου και Τέχνης ( Π.Ε.Λ.Τ.) εγκαινιάζουν την Έκθεση Εικαστικών και Αγιογραφίας των μελών της, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 19:00 στο ιστορικό “ Καμίνι ” (Ρεθύμνης 36 και Χρ. Καψάλη 14) στο Γαλάτσι και σας προσκαλούν να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.
          Σκοπός της εν λόγω έκθεσης που θα γίνει στο ιστορικό “ Καμίνι” , στις δύσκολες οικονομικές και κυρίως κοινωνικές συγκυρίες που διανύουμε, είναι η επαφή των κατοίκων από κάθε γωνιά της πόλης και της ευρύτερης περιοχής με την τέχνη και τον πολιτισμό.
         Η Πανελλήνια Εταιρεία Λόγου και Τέχνης ιδρύθηκε το 1996, με στόχο την ανάδειξη κάθε αυθεντικής και ιδιαίτερης καλλιτεχνικής έκφρασης και αριθμεί σήμερα περισσότερα από 300 μέλη από όλες τις μορφές τέχνης. Στα δεκαέξι χρόνια λειτουργίας της έχει διοργανώσει πλήθος εικαστικών και λογοτεχνικών δρώμενων συμμετέχοντας παράλληλα σε αρκετές πολιτιστικές εκδηλώσεις.
          Στο πλαίσιο αυτό, η έκθεση, η οποία θα διαρκέσει έως την 19η Νοεμβρίου και θα είναι ανοιχτή καθημερινά από τις 18:00 έως 21:00, φιλοξενεί έργα των καλλιτεχνών μελών της και αποτελεί μία ενδεικτική παρουσίαση των σύγχρονων δημιουργικών αναζητήσεων και των ποικιλότροπων προσεγγίσεων του καλλιτεχνικού οράματος, όπως αυτές αποκαλύπτονται μέσα από το «διάλογο» των εικαστικών συνθέσεων, έχοντας πάντα στο νου την ανάγκη των κατοίκων για μια αναζωογονητική πολιτιστική ανάσα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα : 
Πρόεδρος Π.Ε.Λ.Τ: Γεώργιος Λένης 6983442264 
Γεν. Γραμματέας Π.Ε.Λ.Τ.: Μαντούδη Αναστασία 6972017452                                                               

 

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr