Ελένη Δήμου και Δημήτρης Μπάσης ερμήνευσαν Γιάννη Σπανό

20-09-2010 Ενημέρωση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
            Φεστιβάλ Γαλατσίου 2010:
 

Ελένη Δήμου και Δημήτρης Μπάσης ερμήνευσαν Γιάννη Σπανό

 

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το Φεστιβάλ Γαλατσίου 2010, τη Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου καθώς η συναυλία- αφιέρωμα στο μεγάλο Έλληνα μουσικοσυνθέτη του Νέου Κύματος, Γιάννη Σπανό ξεσήκωσε χιλιάδες κόσμο, που έσπευσε από νωρίς στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου του Άλσους Βεΐκου.

 

Φωνές που μας έχουν στιγματίσει όλους με το δικό τους μοναδικό τρόπο όπως αυτή της Ελένης Δήμου και του Δημήτρη Μπάση συγκίνησαν τους παραβρισκόμενους. Που όλοι μαζί σιγοτραγούδησαν μεγάλες επιτυχίες της ελληνικής ποιοτικής μουσικής όπως Άνθρωπος Μονάχος, Θα με θυμηθείς, Σπασμένο Καράβι, Προσωπικά, Μια φορά μονάχα φτάνει κ.ά.

 

Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού, κ. Κώστας Ζώμπος μετά τον χαιρετισμό που απεύθυνε στον κόσμο ευχαριστώντας τον για τη παρουσία του, ευχαρίστησε τους εργαζόμενους-συνεργάτες του Οργανισμού που βοήθησαν καταλυτικά ώστε να υλοποιηθεί αυτή η κορυφαία πολιτιστική διοργάνωση στο Δήμο μας, είχε επιφυλάξει μια έκπληξη. Δυο κοριτσάκια από το κοινό που είχαν ανέβει στη σκηνή από την αρχή έδωσαν το σύνθημα για «Καλό Φεστιβάλ» και πυροτεχνήματα εδάφους φώτισαν για μερικά δευτερόλεπτα τη σκηνή, με φαντασμαγορικό τρόπο ενθουσιάζοντας το κοινό.

 

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου, κ. Κυριάκος Τσίρος μεταξύ άλλων τόνισε: «Η Διοίκησή μας από την αρχή που ανέλαβε είχε στόχο τις ποιοτικές αλλά και παράλληλα τις δωρεάν πολιτιστικές εκδηλώσεις. Είμαστε ο μοναδικός Δήμος στην Αθήνα που δεν έχει αντίτιμο στο Φεστιβάλ που διοργανώνει».

 

Το Φεστιβάλ Γαλατσίου συνεχίζεται τη Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου, με τη θεατρική παράσταση «Ο Φίλος μου ο Λευτεράκης», στο Θέατρο του Άλσους Βεΐκου στις 21.00.

 
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr