«Ένα μουσικό ταξίδι από το 2ο και το 4ο Στέκι Νεολαίας Δήμου Γαλατσίου»

05-07-2010 Ενημέρωση

Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2010:

 

«Ένα μουσικό ταξίδι από το 2ο και το 4ο Στέκι Νεολαίας Δήμου Γαλατσίου»

 

Σε συνέχεια της επιτυχημένης συναυλίας των μαθητών από το 1ο και 3ο Στέκι Νεολαίας σε κλασσικά ακουστικά κομμάτια, το βράδυ της Κυριακής 13 Ιουνίου οι μαθητές από το 2ο και 4ο Στέκι Νεολαίας, έδωσαν το δικό τους ρεσιτάλ στα Δημοτικά Σχολεία που βρίσκονται στον πεζόδρομο της Καραολή Δημητρίου.

 

Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού, κ. Κώστας Ζώμπος ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του και συνεχάρη τους δάσκαλους για την εντατική δουλειά που γίνεται στα Στέκια Νεολαίας αλλά και τους μαθητές για το εξαιρετικό αποτέλεσμα.

 

Οι μικροί μουσικοί με τη βοήθεια των δασκάλων τους, κ.κ. Πέτρο Καψάλη, Βασίλη Κλουβάτο και Δημήτρη Ζαφειρέλη ξεκίνησαν με κλασσικά έργα του Beethoven, έκαναν μια στάση σε παραδοσιακά ακούσματα από όλη την Ελλάδα και συνέχισαν με το αφιέρωμα που είχαν ετοιμάσει στους Μάνο Λοΐζο και Μάρκο Βαμβακάρη.

 

Μετά το τέλος της συναυλίας ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού, κ. Κώστας Ζώμπος απένειμε μαζί με τους δασκάλους ενθύμια συμμετοχής στους μαθητές που έλαβαν μέρος στη συναυλία.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr
[contact-form-7 id="271" title="Φόρμα Επικοινωνίας"]