Έναρξη A’ περιόδου του Θερινού Αθλητικού Camp «Αχιλλέας Βρέντζος» 2019

18-06-2019 Ενημέρωση

Συνολικά 470 παιδιά κατέκλυσαν το Κλειστό Γυμναστήριο στο Άλσος Βεΐκου μαζί με τους γονείς τους για τον αγιασμό και την έναρξη της πρώτης περιόδου του θερινού αθλητικού Camp «Αχιλλέας Βρέντζος» 2019, την Τρίτη 18 Ιουνίου 2019.

Αξίζει να αναφερθεί ότι φέτος το θερινό αθλητικό Camp του Δήμου φέρει το όνομα του Δημοτικού Υπαλλήλου, Αχιλλέα Βρέντζου, ο οποίος «έφυγε» από κοντά μας στις αρχές του 2019, εις μνήμην της προσφοράς του όλα αυτά τα χρόνια στο Άλσος Βεϊκου, καθώς και για την πρωτοποριακή του ιδέα να πραγματοποιηθεί το 1o Camp το 2008!

Τον αγιασμό τέλεσε ο π. Αλέξανδρος από τον Ι. Ν. Αγίας Ειρήνης, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε η Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Γαλατσίου Μαργαρίτα Μανδηλαρά ευχόμενη σε παιδιά και γυμναστές να περάσουν καλά και να απολαύσουν τις αθλητικές δραστηριότητες και τα ψυχαγωγικά παιχνίδια, ώστε να αποκομίσουν τις καλύτερες αναμνήσεις από τις μέρες που θα βρίσκονται στο Άλσος Βεΐκου.

Μετά τον αγιασμό τα παιδιά, αφού χωρίστηκαν σε ομάδες, πήραν καπελάκια και μπλουζάκια σε διάφορα χρώματα (ανάλογα με την ηλικία τους) και στη συνέχεια οδηγήθηκαν στους χώρους του Άλσους, όπου ξεκίνησε το πρόγραμμα του Camp, το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αθλητικές δραστηριότητες όπως κολύμβηση, στίβο, ποδόσφαιρο, βόλεϊ, μπάσκετ, τένις κ.ά.

Ο Δήμος Γαλατσίου μέσα από μια σειρά προσεκτικά σχεδιασμένων δραστηριοτήτων, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, προσπαθεί να ενισχύσει τη δημιουργικότητα και την κοινωνικοποίησή των παιδιών και να αυξήσει την ποιοτική ενασχόλησή τους με τον πολιτισμό και τον αθλητισμό.

Σημειώνεται ότι η Β’ περίοδος του Θερινού Αθλητικού Camp «Αχιλλέας Βρέντζος» θα ξεκινήσει την 1η Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 12 Ιουλίου 2019.

Θερινό Αθλητικό Camp, Πολιτιστικός οργανισμός
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr