Ενημέρωση για το περιβάλλον στο Α’ και Γ’ ΚΑΠΗ Γαλατσίου

25-02-2013 Ενημέρωση

Η Υπηρεσία Πρασίνου & Περιβάλλοντος του Δήμου Γαλατσίου σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ), στο πλαίσιο του προγράμματος «Προαγωγή Υγείας και Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης»  το πρωινό της Τρίτης 19 Φεβρουαρίου στις 11:00 π.μ επισκέφτηκε τα Α΄ και Γ΄ ΚΑΠΗ και παρουσίασε το επίκαιρο θέμα «ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ & ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ».

Τα μέλη των ΚΑΠΗ ενημερώθηκαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον απο τους υπεύθυνους του προγράμματος Μαρία Φαρμάκη, Νικόλαο Κριμιτζά και Ιάκωβο Τουμπακάρη για τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής, τον σωστό τρόπο ανακύκλωσης  και τις πρακτικές συμβουλές εξοικονόμησης ενέργειας.

Επίσης αντιλήφθηκαν τον καθοριστικό και ενεργό ρόλο όλων  μας στη διαμόρφωση ενός καλύτερου και ανθρώπινου περιβάλλοντος και εξέφρασαν την επιθυμία τους για τη συνέχιση δραστηριοτήτων με θέματα που σχετίζονται με την οικολογία και τη φύση .

Το παρών στην ενημέρωση των 2 ΚΑΠΗ του Δήμου μας για το περιβάλλον έδωσε ο εντεταλμένος Δημοτικός Συμβουλος σε  θέματα περιβάλλοντος και πρασίνου Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος συζήτησε με τα μέλη για την εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και τη δημιουργία μιας πράσινης πόλης με σεβασμό στον πολίτη.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr