«Ενημέρωση για τη νέα γρίπη στα 4 Κ.Α.Π.Η της πόλης μας»

15-10-2009 Ενημέρωση

«Ενημέρωση για τη νέα γρίπη στα 4 Κ.Α.Π.Η της πόλης μας»

 

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και Ιατρού κ. Μπούρα Αθανάσιου στα 4 Κ.Α.Π.Η του Δήμου μας. Ο κ. Μπούρας συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο των Κ.Α.Π.Η κ. Κούλη Κανέλλο, προέβει σε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ενημέρωση των μελών για τη νέα γρίπη Α/Η1/Ν1.

Μίλησε σε απλή γλώσσα για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της νέας αυτής πανδημίας, η οποία έχει ανησυχήσει και έχει προβληματίσει όλους μας. Υπήρξε σαφής στις τοποθετήσεις του και ιδιαίτερα επεξηγηματικός, αναφερόμενος στα συμπτώματα του ιού αυτού. Απάντησε σε πολλές και ποικίλες ερωτήσεις, συνέστησε στα μέλη των Κ.Α.Π.Η τα μέτρα προστασίας που πρέπει να λαμβάνουν και τους εξήγησε ότι δεν συντρέχει σοβαρός λόγος ανησυχίας και ανεξέλεγκτου πανικού.

Ο Πρόεδρος των Κ.Α.Π.Η με τη σειρά του αναφέρθηκε στην μέριμνα της Δημοτικής Αρχής και δήλωσε ότι ανάλογα με την εξέλιξη της γρίπης , ο Δήμος θα παραχωρήσει τις αίθουσες και των 4 Κ.ΑΠ.Η για εμβολιασμό. Ευχαρίστησε δε θερμότατα τον κ. Μπούρα για την ευγενική του προσφορά.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr