Ενημερωτική εκδήλωση για τη διατροφή διοργανώνει στις 21 Μαιου ο Δήμος Γαλατσίου

07-04-2011 Ενημέρωση
Όλοι γνωρίζουμε ότι η υγιεινή διατροφή αποτελεί βασικό στοιχείο για τη σωστή ανάπτυξη των παιδιών. Οι γρήγοροι ρυθμοί ζωής και η οικονομική συγκυρία περιορίζουν τις διατροφικές επιλογές μιας οικογένειας. Πώς μπορεί η σύγχρονη οικογένεια να διαμορφώσει το διαιτολόγιό της, έτσι ώστε να τρέφονται όλα τα μέλη της υγιεινά, οικονομικά και γρήγορα;
 
Ο Τομέας Υπηρεσιών Υγείας και Υγιεινής της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Γαλατσίου στα πλαίσια του Προγράμματος κατά της Παιδικής Παχυσαρκίας «Παιδειατροφή» by Epode, διοργανώνει ημερίδα-εκδήλωση ενημέρωσης για παιδιά και γονείς σχετικά με για τον υγιεινό τρόπο διατροφής.
 
Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 21/5/2011 ώρες 10:00-13:00 στο Άλσος «Β. ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ» και θα περιλαμβάνει συμβουλές από Διαιτολόγο και Υγιεινολόγο, αφήγηση παραμυθιών και μαγειρική για παιδιά.
 
Το πρόγραμμα Παιδειατροφή είναι τετραετές πρόγραμμα που έχει αναλάβει ο Δήμος με την υπ’αριθμ. 451/2009 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας (Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς), και άλλων φορέων.

                                                                          

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr