ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ-ΨΥΧΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΣΠΑ

04-08-2015 Ενημέρωση
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ενημερωτική ημερίδα με σκοπό την παρουσίαση των Νέων Επιδοτούμενων Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ, «Επιχειρούμε Δυναμικά» και «Επιχειρηματική Ευκαιρία». Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Ιουλίου στην Α’ Πλατεία Ψυχικού και υλοποιήθηκε από την Αναπτυξιακή Σύμπραξη για την απασχόληση Γαλατσίου, Ψυχικού-Φιλοθέης, στα πλαίσια του προγράμματος «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες της τοπικής αγοράς εργασίας των Δήμων Γαλατσίου και Φιλοθέης-Ψυχικού».
Οι δράσεις θα προκηρυχθούν στα πλαίσια του ΕΠ Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία και απευθύνονται σε υφιστάμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, και ανέργους που θέλουν να ενισχύσουν τα επιχειρηματικά τους σχέδια.
Στην εκδήλωση χαιρετισμό απεύθυνε ο κ. Βασίλης Παπαθωμόπουλος, εκ μέρους της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΙ.Ψ., ενώ η παρουσίαση των προγραμμάτων και των προϋποθέσεων συμμετοχής έγινε από την Μαρία Αντωνίου, εκπρόσωπο του εταίρου STRATCOM, που συμμετέχει στην Αναπτυξιακή Σύμπραξη.
 
H Αναπτυξιακή Σύμπραξη για την απασχόληση Γαλατσίου, Ψυχικού-Φιλοθέης υλοποιεί την Πράξη «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες της τοπικής αγοράς εργασίας των Δήμων Γαλατσίου και Φιλοθέης-Ψυχικού», η οποία εντάσσεται στην δράση 7: «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση Προσαρμοσμένα στις Ανάγκες των Τοπικών Αγορών Εργασίας» της κατηγορίας Παρέμβασης 1: «Ενεργητικές Πολιτικές Απασχόλησης» του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 3: «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην Απασχόληση», και ειδικότερα στη «Διευκόλυνση της Απασχόλησης στις 3 Περιφέρειες Σταδιακής Εξόδου» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013», το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr