Εορτασμός εθνικής επετείου 25ης Μαρτίου 1821

26-03-2014 Ενημέρωση

 

«Εορτασμός εθνικής επετείου 25ης Μαρτίου 1821».
 
 
Ο Δήμος Γαλατσίου τίμησε  με κάθε λαμπρότητα την ΕΠΕΤΕΙΟ της 25ης Μαρτίου. Η αρχή έγινε στις 24 Μαρτίου με την  κατάθεση στεφάνων στον Ανδριάντα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη (Γαλατσίου&Νάξου). Ο Δήμαρχος Γαλατσίου Κυριάκος Τσίρος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου των Πελοποννησίων Γεώργιος Μπελίτσης καθώς και μικροί μαθητές που εκπροσώπησαν τα Σχολεία της πόλης, κατέθεσαν στεφάνι στη μνήμη των πεσόντων. Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των ένδοξων νεκρών και ακολούθησε ο Εθνικός Ύμνος.
Το πρωινό της 25ης Μαρτίου τελέστηκε η επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό της Αγίας Γλυκερίας, παρουσία του Δημάρχου Γαλατσίου Κυριάκου Τσίρου, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδημάρχων,Δημοτικών Συμβούλων, αλλα και εκπροσώπων Αντιστασιακών Οργανώσεων , Σωματείων και Συλλόγων της πόλης. Ακολούθηκε επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο Εθνικής Αντίστασης και κατάθεση στεφάνων υπο το άκουσμα του Εθνικού μας Ύμνου.
Ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου ολοκληρώθηκε με την μαθητική παρέλαση. Η παρέλαση ξεκίνησε με τους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης, συνεχίστηκε με τους τοπικούς Συλλόγους και ολοκληρώθηκε με τη νεολαία του Γαλατσίου.
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr