Επιπρόσθετα προληπτικά μέτρα του Δήμου Γαλατσίου

13-03-2020 Ενημέρωση

Σε συνέχεια των προληπτικών μέτρων που λαμβάνει καθημερινά ο Δήμος Γαλατσίου, έναντι της εξάπλωσης του κορωνοϊού, και έχοντας υπόψη την προστασία της δημόσιας υγείας, ο Δήμαρχος Γαλατσίου, Γιώργος Μαρκόπουλος αποφασίζει τη λήψη συμπληρωματικών μέτρων προστασίας του προσωπικού του Δήμου και όλων των πολιτών του Δήμου:

➡ Το ωράριο για το κοινό για όλες τις υπηρεσίες του Δήμου εντός του Δημαρχιακού Καταστήματος διευρύνεται και θα είναι 7:00 – 21:00 καθημερινά, ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός.

➡ Ο Δήμος Γαλατσίου παρακαλεί θερμά για ζητήματα (πιστοποιητικά – πληρωμές, κ.ά.) τα οποία μπορούν να διεκπεραιωθούν ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.galatsi.gov.gr ή να γίνονται τηλεφωνικές αιτήσεις  (με ΑΦΜ, ΑΔΤ και ονοματεπώνυμο) στους υπαλλήλους ενώ τα συμπληρωματικά έγγραφα θα παραλαμβάνονται και θα διανέμονται στην δηλωμένη διεύθυνση της αίτησης, από τις Υπηρεσίες του Δήμου.

➡ Το Τμήμα Εσόδων της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών σας ενημερώνει πως η διαδικασία διόρθωσης των τετραγωνικών έχει λάβει παράταση έως τις 30 Ιουνίου.

Τα παραπάνω μέτρα θα ισχύσουν από τις 16 Μαρτίου μέχρι νεωτέρας αποφάσεως.

Μην προσέρχεστε στο Δημαρχείο. Μιλήστε για το θέμα σας στο τηλεφωνικό μας κέντρο και θα βρούμε την διαδικασία χωρίς να μετακινηθείτε

Οι στιγμές είναι ΚΡΙΣΙΜΕΣ και απαιτείται η συνεργασία όλων και ο σεβασμός στους κανόνες ατομικής και δημόσιας υγιεινής.

 

Τηλέφωνα Δήμου Γαλατσίου:

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132055300

Γραφείο Δημάρχου: 2132055335 – 2132055336

Γιώργος Μαρκόπουλος, Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr