Επίσκεψη στο Δήμαρχο Γαλατσίου πραγματοποίησαν μαθητές από το 5ο Γυμνάσιο Γαλατσίου

19-05-2011 ΕνημέρωσηΟ Δήμαρχος Γαλατσίου, Κυριάκος Τσίρος δέχτηκε με ενθουσιασμό στο γραφείο του την ομάδα μαθητών και μαθητριών από το 5ο Γυμνάσιο Γαλατσίου που τον επισκέφθηκαν για να του καταθέσουν τις ιδέες τους για έναν πιο πράσινο και ανθρώπινο δήμο.

Ειδικότερα οι μαθητές είπαν στο Δήμαρχο ότι αγαπούν την πόλη τους και θέλουν να ζήσουν σε ένα περιβάλλον που να είναι ακριβώς όπως το ονειρεύονται. Επιθυμούν λοιπόν καθαρότερους δρόμους και πεζοδρόμια, περισσότερους μικρούς κάδους σκουπιδιών και ανακύκλωσης καθώς και πράσινο σε όλη την πόλη και ειδικά στα σχολεία, ποδηλατόδρομους και φυσικά ελεύθερα πεζοδρόμια από τα αυτοκίνητα και τα μηχανάκια που κάνουν τη ζωή τους δύσκολη και ακόμη περισσότερο των ατόμων με αναπηρία.

Ο Δήμαρχος αφού άκουσε με προσοχή τα αιτήματα των μαθητών και τους συνεχάρη για την πρωτοβουλία τους, υποσχέθηκε ότι θα μεταφέρει το αίτημα τους και στο δημοτικό συμβούλιο και θα συμβάλλουν όλοι μαζί στην εκπλήρωση των αιτημάτων των ευαισθητοποιημένων, σε θέματα περιβάλλοντος, μαθητών του 5ου Γυμνασίου Γαλατσίου.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr