Επίσκεψη των Δημάρχων Γαλατσίου, Ν. Ιωνίας και Φιλοθέης-Ψυχικού στον Περιφερειάρχη κ. Σγουρό για το μέλλον του Κλειστού Ολυμπιακού Γυμναστηρίου Γαλατσίου

24-06-2011 Ενημέρωση

Το μεσημέρι της Τετάρτης 22 Ιουνίου, ο Δήμαρχος Γαλατσίου κ. Κυριάκος Τσίρος, συνοδευόμενος από την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και Πρόεδρο της Διαπαραταξιακής Επιτροπής αγώνα για το ΠΑΛΑΙ κα. Γεωργία Κιτσίνη επισκέφτηκαν τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Ιωάννη Σγουρό σε προκαθορισμένη συνάντηση με την παρουσία και των Δημάρχων Ν. Ιωνίας κ. Ηρακλή Γκότση και Φιλοθέης-Ψυχικού κ. Παντελή Ξυριδάκη, αλλά και του Αντιπεριφερειάρχη Αττικής κ. Βασίλειου Κόκκαλη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν οι τρόποι αξιοποίησης και συντήρησης του Κλειστού Ολυμπιακού Γυμναστηρίου από τους τρεις Δήμους (Γαλατσίου, Ν. Ιωνίας, Φιλοθέης-Ψυχικού) σε συνεργασία με την Περιφέρεια.

 Ο Δήμαρχος Γαλατσίου μετά την συνάντηση τόνισε: «το θέμα βρίσκεται σε καλό δρόμο και μέσω της Διαδημοτικής Επιτροπής Αγώνα θα γίνει οικονομοτεχνική μελέτη βιωσιμότητας του Κλειστού Γυμναστηρίου».
 

Οι Δήμαρχοι των όμορων Δήμων και ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Σγουρός τόνισαν με τη σειρά τους την ανάγκη για την διατήρηση του Παλαί ως χώρου Αθλητισμού και Πολιτισμού και ανανέωσαν το ραντεβού τους σε σύντομο χρονικό διάστημα ώστε να εξετάσουν την πρόοδο των ενεργειών προς αυτή την κατεύθυνση.

 
 
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr