Επίσκεψις του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ Β’ εις τον Ιερόν Ναόν Αγίας Γλυκερίας Γαλατσίου

27-04-2012 Ανακοινώσεις

«Επίσκεψις του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ Β’ εις τον Ιερόν Ναόν Αγίας Γλυκερίας Γαλατσίου.»

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012 ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος επισκέφθηκε τον Ιερό Ναό Αγίας Γλυκερίας Γαλατσίου όπου προεξήρχε στη Θεία Λειτουργία . Ο Αρχιεπίσκοπος στην ομιλία του αναφέρθηκε στις δυσκολίες και την ανασφάλεια που κυριαρχούν αυτές τις ημέρες της κρίσης ζητώντας από το πολυπληθές εκκλησίασμα να μείνει ενωμένο και προσηλωμένο στην πίστη και την παράδοση «Ενωμένοι, όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε την κρίση» είπε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Ακολούθως ο Αρχιεπίσκοπος συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής π. Μάξιμο Παπαγιάννη, τους Ιερείς του Ναού και την Αντιδήμαρχο Παιδείας Δήμου Γαλατσίου κα Σοφία Λεπίδα – Ντάγλα επισκέφθηκε το ταπεινό Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις παρασκευής συσσιτίου, στις οποίες καθημερινά ετοιμάζονται και προσφέρονται περίπου 150 μερίδες φαγητού σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη ( πηγή  www. amen.gr) .

Εκεί ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί μεταξύ άλλων με τους εθελοντές του κοινωνικού, φιλανθρωπικού και Νεανικού-Κατηχητικού έργου της Ενορίας όπως επίσης με την Αντιδήμαρχο Παιδείας κυρία Σοφία Λεπίδα-Ντάγλα ,  τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Αλέξανδρο Καρλούτσο εκ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής καθώς και με τον Πρόεδρο του Τάγματος του Αποστόλου Ανδρέα, των Αρχόντων του Οικουμενικού Θρόνου στις ΗΠΑ, Δρ Αντώνιο Λυμπεράκη – οι οποίοι νωρίτερα συμμετείχαν στη Θεία Λειτουργία- και να συζητήσει μαζί τους τα κοινωνικά προβλήματα που δημιουργούνται εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και τις δυνατότητες αντιμετώπισής τους.

                                                Δια τον Τομέα Νεότητος του Ιερού Ναού

                                       + Αρχιμανδρίτης Αθηναγόρας Σουπουρτζής

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr