Επιστημονική ημερίδα για την «Ψυχική Υγεία στην περίοδο της οικονομικής κρίσης» στις 22 Φεβρουαρίου στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Γαλατσίου

15-02-2012 Ενημέρωση

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Γαλατσίου, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Οικογενειών για την Ψυχική Υγεία, διοργανώνουν επιστημονική ημερίδα με θέμα «Η Ψυχική Υγεία στην περίοδο της οικονομικής κρίσης», η οποία  θα πραγματοποιηθεί στις 22 Φεβρουαρίου 2012, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00 στα γραφεία της Κοινωνικής Υπηρεσίας (Γ. Βάσσου 5 & Αγ. Γλυκερίας 22).

      Στο πλαίσιο των δύσκολων οικονομικών συνθηκών που βιώνουμε όλοι μας  διαταράσσεται η αρμονία, η συναισθηματική και ψυχική ισορροπία του ατόμου και κατά συνέπεια της οικογένειας στην οποία μετέχει. Ειδικοί επιστήμονες με εξειδικευμένες γνώσεις θα δώσουν χρήσιμες συμβουλές στους συμμετέχοντες ώστε να αντιμετωπίσουν και αν είναι εφικτό να ξεπεράσουν ευκολότερα τις δυσκολίες που έχουν.

     Σχετικές με το θέμα εισηγήσεις θα αναπτύξουν η κα. Οικονόμου Ελένη (Ψυχίατρος), ο κ. Κατσαμάγκος Αντώνης (Ψυχολόγος – Ψυχιατρικός Νοσηλευτής), και η κ. Κασσιανή Βρεττού (Ψυχολόγος), ενώ για τις δράσεις του Πανελλήνιου Συλλόγου Οικογενειών για την Ψυχική Υγεία θα μιλήσει ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Ανδρόνικος Πέτρος. Επισημαίνεται ότι κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα προβληθεί και σχετικό βίντεο.

    Ο Δήμαρχος                                             Ο Αντιδήμαρχος          

                                                Υγείας & Κοινωνικών Υπηρεσιών

 
 
 
ΚυριάκοςΤσίρος                     Αθανάσιος Ηλ. Μπούρας
 
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr