Έργα αναβάθμισης στην 3η πύλη του Άλσους Βεΐκου

22-01-2019 Ενημέρωση

Ο Δήμος Γαλατσίου προχώρησε στη δημιουργία τριών θέσεων στάθμευσης ΑΜΕΑ στο μεγάλο πάρκινγκ του Άλσους Βεΐκου, καθώς και διάδρομο με κουπαστές (ράμπα με ήπια κλίση) για την εύκολη πρόσβαση των πολιτών και ΑΜΕΑ (και από αυτή την πύλη) στους χώρους του πάρκου.

Το έργο αναβάθμισης και καλλωπισμού της τρίτης εισόδου στο Άλσος Βεΐκου περιλάμβανε επιπλέον βάψιμο του εξωτερικού χώρου στο πάρκινγκ, φύτευση καλλωπιστικών φυτών, καθώς και σημαντική ενίσχυση του φωτισμού για μεγαλύτερη ασφάλεια τις νυχτερινές ώρες.

Ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Τεχνικής Υπηρεσίας Μανώλης Πρωτονοτάριος τόνισε ότι το συγκεκριμένο έργο έχει ως κύριο στόχο την ασφάλεια και διευκόλυνση της κυκλοφορίας πεζών καθώς και την εξυπηρέτηση των ατόμων με κινητικά προβλήματα στους κοινοχρήστους χώρους.

Μέσω των συγκεκριμένων παρεμβάσεων έχουν μειωθεί οι υψομετρικές διαφορές και έχουν εξομαλυνθεί οι αναπόφευκτες διαφορές στάθμης στο Άλσος Βεΐκου ώστε να διευκολυνθούν ειδικά οι πολίτες που χρησιμοποιούν το Κολυμβητήριο, στο οποίο επισημαίνουμε, μεταξύ των άλλων, ότι λαμβάνει χώρα το πρωτοποριακό πρόγραμμα θεραπευτικής κολύμβησης, για παιδιά ηλικιών 4 έως 18 ετών.

αλσος Βεικου, ΑΜΕΑ
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr