Εργασίες στα σχολεία του Δήμου μας, εν μέσω κορωνοϊού

01-06-2020 Ενημέρωση

Εργασίες και παρεμβάσεις σε σχολικές μονάδες του Γαλατσίου, κατά το διάστημα που αυτές είχαν αναστείλει την λειτουργία τους, πραγματοποίησε το Τμήμα Παιδείας σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία, την Υπηρεσία Καθαριότητας και το Τμήμα Πρασίνου του Δήμου μας.

Συγκεκριμένα εκτελέστηκαν εργασίες σε αίθουσες και γραφεία καθηγητών, που είχαν επισημανθεί από τους διευθυντές των σχολείων κατά το προηγούμενο διάστημα, έγινε ανάπλαση αύλειων χώρων, διόρθωση φθαρμένων δαπέδων, διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου, τοποθέτηση νέων φωτιστικών ενώ αποκαταστάθηκαν και τα παγκάκια.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Γιάννης Κορρές με αφορμή τις προαναφερόμενες εργασίες δήλωσε σχετικά: «Προσπαθήσαμε με τα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας να εκμεταλλευθούμε την συγκεκριμένη συγκυρία, ώστε η επόμενη ημέρα στα σχολεία της πόλης μας να είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Επιδιώκουμε να γίνουν όλες οι απαραίτητες εργασίες και την 1η Σεπτέμβριου οι σχολικές μας μονάδες να είναι πιο όμορφες και πιο λειτουργικές σε σχέση με το παρελθόν. Δεν μπορούμε και δεν πρέπει να επαναπαυθούμε καθώς στον τομέα των σχολικών μας κτιρίων έχουν ακόμα να γίνουν πολλά».

Τμήμα Παιδείας
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr