Εθελοντές καθάρισαν τον λόφο Κόκκου στο πλαίσιο της συμμετοχής του Δήμου Γαλατσίου στο ‘Let’s do it Greece’

30-04-2018 Ενημέρωση
Ο Δήμος Γαλατσίου συμμετείχε στην ετήσια πανελλαδική εκστρατεία εθελοντισμού “Let’s Do it Greece”, την Κυριακή 29 Απριλίου 2018, καθαρίζοντας και ομορφαίνοντας το Λόφο Κόκκου με τη συνδρομή εθελοντών πολιτών, γονέων με τα παιδιά τους, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, προέδρων και μελών των τοπικών συλλόγων, όπως ο Σύλλογος Πελλοπονησίων, Σύλλογος Επτανησίων, Ένωση Ρουμελιωτών Γαλατσίου-Λαμπρινής, Σύλλογος «Δράση για την Κοινωνία, τον Πολιτισμό και την Ποιότητα Ζωής», Ομάδα Οικολογία και Αλληλεγγύης «Γείτονες Γαλατσίου» κ.ά., αλλά και κατοίκους του οικισμού του Λόφου.
Η δράση είχε αφετηρία το τέρμα της οδού Μυκόνου, όπου με συντονιστή τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής κ. Κώστα Μπάστα και τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης, όλοι οι εθελοντές καθάρισαν και ομόρφυναν μεγάλο τμήμα του Λόφου Κόκκου, έναν πνεύμονα πρασίνου ιδανικό για περίπατο και ποδήλατο.
Οι πολίτες του Γαλατσίου – αλλά και πολίτες από άλλους Δήμους της Αττικής – έδωσαν για ακόμη μια φορά δυναμικά το παρόν και εξέφρασαν έμπρακτα την αγάπη τους για τον τόπο μας, το περιβάλλον και τον εθελοντισμό.
Ευχαριστούμε θερμά την εταιρία ΔΙΟΣ των Φυσικών Μεταλλικών Νερών Ολύμπου για τη χορηγία των εμφιαλωμένων νερών.
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr