5ο Music Dream Festival Αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη

23/9/2018 20:30 Διοργανωτής: Δήμος Γαλατσίου Καλοκαιρινό Φεστιβάλ

5ο Music Dream Festival
Αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη

To 5o Music Dream Festival για μια ακόμη χρονιά στο Γαλάτσι! Το Music Dream Festival, είναι ένας ετήσιος πολιτιστικός θεσμός που μετρά χιλιάδες φίλους και χαίρει εκτίμησης τόσο για την αισθητική του όσο και για την καλλιτεχνική του αρτιότητα.
Πρόκειται για μια θεσμοθετημένη διοργάνωση του Μουσικού Εργαστηρίου «Οδός Ονείρων» του Μαέστρου κ. Ιωάννη Γαβρά και στηρίζεται στην εθελοντική δράση των φίλων του μουσικού εργαστήριου «Η Οδός Ονείρων» και της Ορχήστρας των Ονείρων.
Φέτος, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να απολαύσουν ένα μουσικό αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη, από την «Ορχήστρα Των Ονείρων», την Μαρία Ραφαέλα, τον Θοδωρή Κυριακόπουλο, τους Θαλασσινούς Ταξιδευτές και την Παιδική Χορωδία της Ορχήστρας .
Σκοπός αυτής της διοργάνωσης είναι να προκληθεί η ευαισθησία των συμπολιτών μας για τις προσπάθειες ποιοτικής αναβάθμισης των συνθηκών ζωής παιδιών που χρήζουν κοινωνικής αρωγής, προστασίας και φροντίδας μιας και η εκδήλωση φέτος έχει στόχο τη στήριξη και προώθηση του έργου του Εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού «η Κιβωτός Του Κόσμου».

Είσοδος ΔΩΡΕΑΝ

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr