Αφιερωμένο στον Ζακυνθινό ποδοσφαιριστή ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΟΥΤΣΟΥΚΗ το φετινό ALL STAR GAME Ποδοσφαίρου Σάλας που θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου στις 21 Δεκεμβρίου 2016

Διοργανωτής: Δήμος Γαλατσίου Διάφορες εκδηλώσεις

Το 5ο FUTSAL ALL STAR GAME είναι προ των πυλών! Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00, στην κεντρική σάλα του Ολυμπιακού Γυμναστηρίου Γαλατσίου, το Ελληνικό Ποδόσφαιρο  Σάλας, δίνει το ετήσιο ραντεβού του στην τελετή βράβευσης των αθλητών που διακρίθηκαν την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Φέτος, όμως, η γιορτή του Futsal, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Γαλατσίου, έχει ένα ακόμα χαρακτηριστικό, είναι αφιερωμένη στον 21χρονο ποδοσφαιριστή από τη Ζάκυνθο, Λεωνίδα Κουτσούκη, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας. Αρωγός στην προσπάθεια είναι ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών μέλη του οποίου θα αγωνιστούν σε αγώνα επίδειξης, ενώ το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει και αγώνα επίδειξης αθλητών από Ακαδημίες Σωματείων – Μελών της ΠΕΠΣ Σάλας, κατηγορίας Junior (γεννηθέντες τα έτη 2006 & 2007).
Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στον Λεωνίδα Κουτσούκη για τη μετάβασή του στη Βοστώνη, όπου θα υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών.
Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
1ος αγώνας: Αγώνας επίδειξης Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών
2ος αγώνας: Αγώνας επίδειξης ομάδων κατηγορίας Jounior
3ος αγώνας: All Star Game
Βραβεύσεις – Απονομές

Ελπίζουμε στη θετική σας ανταπόκριση.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr