Ακυρώνεται η παράσταση της «Λουκρητία Βοργία» του Βίκτωρ Ουγκό που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 16 Ιουλίου

Διοργανωτής: Δήμος Γαλατσίου Διάφορες εκδηλώσεις

Το αριστούργημα του Βικτώρ Ουγκώ, «Λουκρητία Βοργία», γραμμένο στα 1833, είναι ένα ιστορικό δράμα που σκιαγραφεί με τα πιο ζοφερά χρώματα μια μυθιστορηματική ανάπλαση του χαρακτήρα μιας θρυλικής φυσιογνωμίας της Ιταλικής Αναγέννησης. Η Λουκρητία Βοργία, στην προσπάθειά της να κρύψει το νόθο της παιδί, προϊόν αιμομιξίας, καταλήγει λόγω της σκοτεινής φύσης της, να το μπλέξει σε μια παγίδα θανάτου στην οποία το κυριότερο θύμα θα είναι η ίδια. Μεγάλα πάθη επί σκηνής εναλλάσσονται με σκηνές δράσης. Γρήγοροι ρυθμοί δημιουργουν μια παράσταση γεμάτη ένταση από την αρχή ως το τέλος. Δυνατές ερμηνείες, συγκίνηση, σκηνικός ολοκληρώνουν το θέαμα.  Ένα θέαμα που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα ούτε σε ηθοποιούς, ούτε σε σκηνικά, κοστούμια και υψηλό καλλιτεχνικό επίπεδο, έρχεται στην πόλη σας και δύναται να παρουσιαστεί ενταγμένο στις γιορτές (φεστιβάλ κτλ) που πρόκειται να πραγματοποιηθούν φέτος το καλοκαίρι.

Μια παράσταση-πρόταση του Βασίλη Αναστασίου με την Κατερίνα Διδασκάλου, τον Ιωσήφ Πολυζωίδη, το Λεωνίδα Καλφαγιάννη, το Βασίλη Μαργέτη, το Λάζαρο Βαρτάνη, τον Κωνσταντίνο Κακούρη, τον Φώτη Τσοτουλίδη, το Νεκτάριο Φαρμάκη και τον Κωσταντίνο Κρεμμύδα.

 

Απόδοση-Δραματουργική επεξεργασία: Βασίλειος Αναστασίου, Νεκτάριος-Γεώργιος Κωνσταντινίδης

Σκηνικά: Μιχάλης Σδούγκος

Κοστούμια: LedioKonxholli

Μουσική Επιμέλεια: Αλέξης Σπανίδης                                                                                                                                              Ηχητικά Φωτισμοί: Μενέλαος Αναγνώστου                                                                                                                              Επιμέλεια Παραγωγής: Ξενοφών Λαλαούνης

 
 
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr