Δωρεάν μαθήματα Ziou Zitsou (πάλης)

02/12/2014 - Διοργανωτής: Δήμος Γαλατσίου Χειμερινό Φεστιβάλ

Δωρεάν μαθήματα Ziou Zitsou (πάλης) από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Γαλατσίου, σε συνεργασία με τον αθλητικό σύλλογο «Η Δόξα»

  Δωρεάν μαθήματα Ziou Zitsou (πάλης) από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Γαλατσίου, σε συνεργασία με τον αθλητικό σύλλογο «Η Δόξα»

Για πρώτη φορά λειτουργεί τμήμα πάλης ZiouZitsou για παιδιά από 8 έως 15 ετών χωρίς καμία οικονομική συμμετοχή, στo πλαίσιo της αλληλεγγύης και της έμπρακτης συμπαράστασης απέναντι σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Γαλατσίου, σε συνεργασία με τον αθλητικό σύλλογο «Η Δόξα».

Σκοπός αυτού του εγχειρήματος είναι να φτάσει ο αθλητισμός κοντά στους συμπολίτες μας, που λόγω οικονομικών προβλημάτων  δεν μπορούν να προσφέρουν στα παιδιά τους μια τέτοια δραστηριότητα.

Η εκμάθηση πολεμικών τεχνών συμβάλλει στην ανάπτυξη ενός δυνατού και υγιούς σώματος, αλλά και πνεύματος. Οι πολεμικές τέχνες προσφέρουν στα παιδιά, εκτός από τη δυνατότητα άμυνας, δεξιότητες όπως πειθαρχία, αυτοπεποίθηση, υψηλή αντοχή, ταχύτητα, ευελιξία και καρδιαγγειακή ικανότητα.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο στο χώρο του αθλητικού συλλόγου «Δόξα» ο οποίος βρίσκεται στην οδό Κουντουριώτου 98. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούμε να επικοινωνήσουν με την Κοινωνική Υπηρεσία στα τηλ. 210.2222011 & 210.2143376, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, για να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους.

 

 

 

 

 

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr