Η συναυλία Ραλλίας Χρηστίδου & Θάνου Ολύμπιου «ανοίγει» το Φεστιβάλ Γαλατσίου 2015

23/06/2015 21:00 Άλσος Βεΐκου Διοργανωτής: Δήμος Γαλατσίου Καλοκαιρινό Φεστιβάλ

Ραλλία Χρηστίδου & Θάνος Ολύμπιος

       ΤΡΙΤΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 &  21:00μ.μ.

       Ανοιχτό Θέατρο άλσους Βεϊκου

            ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Μια μοναδική μουσική βραδιά υπόσχονται η Ραλλία Χρηστίδου και ο Θάνος Ολύμπιος την Τρίτη 23 Ιουνίου και ώρα 9:00 μ.μ. στο Γαλάτσι στο ανοιχτό Θέατρο Άλσους Βεϊκου υπό την συνοδεία 4 αξιόλογων μουσικών όπως οι: ΜιγκένΣελμάνι στο βιολί, Χρήστος Μιχάλης στις κιθάρες, Μίμης Ντουτσούλης στο μπάσο και  Γιώργος Κατσίκας στα τύμπανα.

Η Ραλλία Χρηστίδου, μια από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες της νέας γενιάς, έχοντας στο ενεργητικό της σημαντικές συνεργασίες και την τελευταία δισκογραφική δουλειά της με τίτλο «Με όπλο την αγάπη» από τη Minos Emi, (τραγούδια που μπορείτε να ακούσετε ‘’εδώ’’:https://www.youtube.com/watch?t=198&v=Q47J5w9xyFs ) συνδυάζει την τετραπλή ιδιότητα της -μουσικός, τραγουδοποιός, ερμηνεύτριας, ενορχηστρωτής – για να μας φανερώσει ακόμη μια φορά τη μεγάλη της αγάπη για τη μουσική και το τραγούδι. Θα ερμηνεύσει  γνωστές επιτυχίες από την προσωπική δισκογραφία της όπως «Εγώ για σένα», «Είσαι μακριά», «Κρύψου», «Μάτια μου ξεχνάς», «Πάνε μέρες που δε σου ‘πα σ’ αγαπώ» , «Αν μετρηθούμε» κ.α. τις οποίες θα συμπληρώσουν τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει σπουδαίων στιχουργών και συνθετών. Η παράδοση συναντάει το ροκ και το λαϊκό τραγούδι.

 

Ο ανερχόμενος ερμηνευτής της νέας γενιάς Θάνος Ολύμπιος ο οποίος είναι πτυχιούχος του Μουσικού Παν/μίου Αθηνών, έχει στις αποσκευές του καινούρια τραγούδια που του εμπιστεύτηκε ο κορυφαίος συνθέτης Μίμης Πλέσσας (σε ενορχηστρώσεις και καλλιτεχνική επιμέλεια του ίδιου του συνθέτη) και σε στίχους σπουδαίων στιχουργών όπως ο κορυφαίος Λευτέρης Παπαδόπουλος, η Λουκίλα Καρρέρ κ.α., τραγούδια που μπορείτε να ακούσετε ‘’εδώ’’: (https://www.youtube.com/watch?v=FmC7uQofJ5Y&list=PL7FSS2Tzmdrgwzq0_SF6tXwzvJVYVJX9l&index=1 ), θα ερμηνεύσει τραγούδια από την εν λόγω δισκογραφική του συνεργασία με τον Μίμη Πλέσσα, καθώς και  γνωστά και αγαπημένα έντεχνα τραγούδια των: Μάνου Χατζιδάκι, Αλκίνοου Ιωαννίδη, Ορφέα Περίδη, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Γιάννη Κότσιρα κ.α.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr