Κατάμεστο το Ανοιχτό Θέατρο Άλσους Βεϊκου στην εκδήλωση των 4 ΚΑΠΗ στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Γαλατσίου

07/10/2016 20:30 Άλσος Βεΐκου Διοργανωτής: Δήμος Γαλατσίου Χειμερινό Φεστιβάλ

Μια εξαιρετική εκδήλωση και από τα 4 ΚΑΠΗ του Δήμου πραγματοποιήθηκε στο Ανοιχτό Θέατρο Άλσους Βεϊκου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Γαλατσίου 2016 «Παρέα με τ’ αστέρια».

Η εκδήλωση οργανώθηκε με αγάπη, μεράκι, σεβασμό και στόχο να αναδείξει και να τιμήσει την Τρίτη ηλικία, να αποδείξει ότι οι ηλικιωμένοι του Γαλατσίου έχουν καθημερινά μέσα στους χώρους των 4 ΚΑΠΗ την ευκαιρία για κοινωνική συναναστροφή, δημιουργική απασχόληση, ψυχαγωγία και αξιοποίηση των ενδιαφερόντων τους.

Η υποδοχή του κόσμου στο Ανοιχτό Θέατρο έγινε με έναν πρωτότυπο και εύγεστο τρόπο, καθώς οι κυρίες των ΚΑΠΗ πρόσφεραν, ως καλωσόρισμα σε οποίον έμπαινε, ένα εποχιακό παραδοσιακό γλυκό κουταλιού μέσα σε ένα όμορφα διακοσμημένο βαζάκι.

Τα μέλη των 4 ΚΑΠΗ, ειδικότερα η χορωδία και οι χορευτές παραδοσιακών χορών καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό και πρόσφεραν μια παραδοσιακή βραδιά, με χορό, γλέντι και χαμόγελα.

Η Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης κα. Κ. Σπηλιοπούλου – Χρυσάγη ευχαρίστησε θερμά όλες τις «χρυσοχέρες» κυρίες των ΚΑΠΗ για το υπέροχο γλυκό του κουταλιού που ετοίμασαν, καθώς και όλα τα μέλη των ΚΑΠΗ για την παραδοσιακή και νοσταλγική εκδήλωση που παρουσίασαν με μεράκι στον κόσμο.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr