“Ο Μολυβένιος Στρατιώτης”

22/4/2018 22:45 Διοργανωτής: Δήμος Γαλατσίου Διάφορες εκδηλώσεις, Θεατρικές Παραστάσεις

Την Κυριακή 22 Απριλίου στις 12:00 και στις 18:30 το Πολιτιστικό Κέντρο Καμίνι υποδέχεται την παιδική θεατρική παράσταση “Ο Μολυβένιος Στρατιώτης”.

 

Πρόκειται για μία παράσταση για όλη την οικογένεια, για μικρούς και μεγάλους, βασισμένη στο ομώνυμο αριστούργημα του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.

Η πιο θρυλική παιδική ιστορία ανεβαίνει επί σκηνής σε ένα συνδυασμό θεάτρου, χορού, τραγουδιού, γέλιου, διαδραστικότητας αλλά και μηνυμάτων για την αγάπη και τη φιλία.

Η υπόθεση:

Τα παιχνίδια, όταν οι άνθρωποι κοιμούνται, ζωντανεύουν, χορεύουν και τραγουδούν. Έτσι, μία χάρτινη Μπαλαρίνα ζωντανεύει και χορεύει με όλη της την ψυχή, ώσπου μία μέρα, στο σπίτι που ζει, καταφθάνει με τον ταχυδρόμο ένα δώρο που θα της αλλάξει τη ζωή. Είναι ένας Μολυβένιος Στρατιώτης, που κουτσαίνει από το ένα πόδι. Όταν η Μάγισσα του σπιτιού θα χωρίσει τα δύο παιχνίδια, ο γενναίος στρατιώτης θα κάνει τα πάντα για να γυρίσει πίσω στην μπαλαρίνα. Θα συναντήσει νεράιδες, ζώα και πλάσματα που θα τον βοηθήσουν να βρει το δρόμο του γυρισμού αλλά και πολλά εμπόδια. Άραγε θα τα καταφέρει; Θα μπορέσει να γυρίσει στην μπαλαρίνα του;

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία- Μουσική Επιμέλεια: Μάριος Ιορδάνου
Θεατρική Διασκευή- Χορογραφίες: Σοφία Καζαντζιάν
Ενδυματολογία: Ελευθερία Τώρα
Σκηνογραφία: Βαλεντίνο Βαλάσης
Παίζουν: Μάριος Ιορδάνου, Σοφία Καζαντζιάν, Μέλπω Μπατσακούτσα
Διάρκεια: 70 λεπτά

Προπώληση (Καμίνι): 6€
Είσοδος: 7€

Πληροφορίες/ Κρατήσεις : 6974876024

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr