Πρόσκληση και πρόγραμμα εορτασμού της εθνικής επετείου 25ης Μαρτίου 2015

25/03/2015 11:00 - 12:00 Ιερός Ναός Αγίας Γλυκερίας Διοργανωτής: Δήμος Γαλατσίου Καλοκαιρινό Φεστιβάλ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γεώργιος Μαρκόπουλος και το Δημοτικό Συμβούλιο με την ευκαιρία του εορτασμού της Εθνικής επετείου της 25ης Mαρτίου, σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις.

 Ακολουθεί αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 
25ης Μαρτίου

Γενικά

Α. Γενικός σημαιοστολισμός των καταστημάτων του Δήμου, του Δημοσίου, των Ν.Π.Δ.Δ., των Τραπεζών, των Οργανισμών καθώς και των ιδιωτικών καταστημάτων, των οικιών, των οδών και των πλατειών, από της 8ης πρωινής ώρας μέχρι και της δύσης του ηλίου 25ης Μαρτίου.

Β. Φωταγώγηση όλων των Δημοσίων και Δημοτικών καταστημάτων καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ., των οργανισμών και των τραπεζών, κατά τις βραδινές ώρες 24ης και 25ης Μαρτίου.

Τελετάρχης ορίζεται η κα Σοφία Λεπίδα Ντάγλα Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Γαλατσίου.

24η Μαρτίου

·         11.30 Κατάθεση στεφάνων από  Σχολεία και Φορείς της Εκπ/σης στον Ανδριάντα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη (Γαλατσίου & Νάξου )

·         13.00 Ομιλίες σε σχολεία, δημόσιες υπηρεσίες, Οργανισμούς, Ν.Π.Δ.Δ., τράπεζες κ.λ.π.

25η Μαρτίου

·           11:00  Επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίας Γλυκερίας στην οποία καλούνται να παραστούν:

Οι αρχές της πόλης, οι προϊστάμενοι και οι υπάλληλοι όλων των Δημοσίων υπηρεσιών και Οργανισμών, των τραπεζών και λοιπών ιδρυμάτων. Εκπρόσωποι κομμάτων, τα Δ.Σ. των Αντιστασιακών και λοιπών Οργανώσεων, Σωματείων και Συλλόγων και όλοι οι πολίτες.

Θα ακολουθήσει η εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας απότην κα Σοροβίγκα Αναστασία Διευθύντρια – Διαχειρίστρια των 2ου Δημοτικού και 2ου και 13ου Νηπιαγωγείων Γαλατσίου & μέλος Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Γαλατσίου.

·           11:30  Επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο Εθνικής Αντίστασης

                   Κατάθεση στεφάνων

                   Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των ένδοξων νεκρών

                   Εθνικός Ύμνος

·          12:00 Έναρξη παρέλασης

Υπεύθυνοι ορίζονται από την Α/θμια Εκπαίδευση ο κ. Γιάννης Παπαγεωργίου  (Καθηγητής Φυσικής Αγωγής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γαλατσίου) και από την Β/θμια Εκπαίδευση ο κ. Φιλιππίδης Δημήτριος (Καθηγητής Φυσικής Αγωγής του 3ου Λυκείου Γαλατσίου).

                         Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr