Συναυλία με τον Άκη Κακαγή

23/7/2018 21:00 Διοργανωτής: Δήμος Γαλατσίου Καλοκαιρινό Φεστιβάλ

Συναυλία με τον Άκη Κακαγή
Μελωδίες που θα ταξιδέψουν το μυαλό

O Άκης Κακαγής, είναι Έλληνας τραγουδοποιός της Rock/Pop/Blues σκηνής, ελληνόφωνης και αγγλόφωνης μουσικής. Έχει συμμετάσχει σε πολλά σχήματα της αθηναϊκής σκηνής όπως “Blues Stories” και “Bootleggers” κ.ά των οποίων υπήρξε forntman παίζοντας ηλεκτρική κιθάρα ,τραγουδώντας και συνθέτοντας κομμάτια με τον τρόπο που η ψυχή του, διέταζε.

Έχει συμπράξει on stage με σημαντικά ονόματα της αγγλόφωνης και ελληνόφωνης μουσικής σκηνής όπως είναι οι Blues Wire, οι Blues Cargo, ο Κωστής Μαραβέγιας και ο Φοίβος Δεληβοριάς .

Τον Οκτώβρη του 2017 συμμετείχε στο τηλεοπτικό show του Skai Tv “The Voice Of Greece”, στο οποίο με την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια, κατάφερε με εξαιρετικές εμφανίσεις να φτάσει έως και τον τελικό.

Σήμερα σαν σόλο καλλιτέχνης συνθέτει, τραγουδάει και παίζει την κιθάρα του και την μπάντα του σε σκηνές και νυχτερινά μαγαζιά των Αθηνών. Ευελπιστεί μέχρι το τέλος του χρόνου να ολοκληρώσει την πρώτη του δισκογραφική προσπάθεια με δικές του συνθέσεις και όχι μόνο.

Band Members: Τύμπανα: Φοίβος Άνθης, Μπάσο: Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος, Πιάνο : Αντρέας Λιοντήρης, Τρομπόνι : Jim Staridas

 

Είσοδος ΔΩΡΕΑΝ

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr