Τη Δευτέρα 10 Ιουνίου η παρουσίαση του «Δικτύου Επιχειρηματικότητας» στο Πολιτιστικό Κέντρο «Καμίνι»

Διοργανωτής: Δήμος Γαλατσίου Διάφορες εκδηλώσεις


Τη Δευτέρα 10 Ιουνίου η παρουσίαση του «Δικτύου Επιχειρηματικότητας»

 

Η έναρξη εργασιών και παρουσίαση του «Δικτύου Επιχειρηματικότητας» του Δήμου Γαλατσίου, ενός πρωτοπόρου και καινοτόμου εγχειρήματος για τα τοπικά δεδομένα, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο «Καμίνι» (Ρεθύμνης 36 και Χρ. Καψάλη 14).

           Στόχος του «Δικτύου Επιχειρηματικότητας» είναι να λειτουργήσει ως κέντρο πληροφόρησης, επιμόρφωσης και συμβουλευτικής μαθητών και φοιτητών, αποφοίτων Ανώτερων και Ανώτατων Εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, καθώς και της ευρύτερης Επιχειρηματικής Κοινότητας, σχετικά με την αξιοποίηση επιχειρηματικών ιδεών, επαγγελματικών ευκαιριών, και την ανάπτυξη της επιχειρηματικής κουλτούρας.

Το Δίκτυο θα εξυπηρετεί τέσσερα διαφορετικά κοινά καλύπτοντας έτσι όλο το φάσμα του ενεργού πληθυσμού:

·         τους Φοιτητές και τους απόφοιτους, στους οποίους θα απευθύνονται πολλές δράσεις του Δικτύου (Συμβουλευτική, Σεμινάρια-Ημερίδες-Σύνδεση με Επιχειρηματικό Κόσμο και πολλά άλλα).

·         τους τελειόφοιτους και απόφοιτους μαθητές, με σεμινάρια σχολικού επαγγελματικού προσανατολισμού, σχετικά με την ασφάλεια στο διαδίκτυο.

·         τις επιχειρήσεις εκπαιδεύοντας ιδιοκτήτες και προσωπικό σε όλα τα σύγχρονα ζητήματα και

·         τους Άνεργους με εκπαιδευτικά σεμινάρια, ημερίδες καριέρας κ.α. και. Σε όλες τις ομάδες θα παρέχεται διαρκής ενημέρωση με Newsletters για όλα τα σύγχρονα και επίκαιρα θέματα. 

Ο σκοπός λειτουργίας του «Δικτύου Επιχειρηματικότητας» είναι να συμβάλλει στην αναβάθμιση και τη βιώσιμη οικονομική και κοινωνική αναζωογόνηση του Δήμου Γαλατσίου. Ως εκ τούτου, η αποστολή του είναι η προώθηση της επιχειρηματικότητας στους πολίτες της τοπικής κοινωνίας, η διασύνδεση των επιχειρηματικών μονάδων, η προώθηση της απασχόλησης και η διείσδυση στην ‘’Κοινωνία της γνώσης και της πληροφορίας’’.

Η Ομάδα Δικτύου Επιχειρηματικότητας αποτελείται από τους Δημοτικούς Συμβούλους Κωνσταντίνο Ζώμπο, Κωνσταντίνο Τσιρώνη και Αγαμέμνονα Χριστοδούλου.

 
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr