«Το ταξίδι της ελληνικής γλώσσας, ένα παράδειγμα»

23/4/2015 12:30 Καμίνι Διοργανωτής: Δήμος Γαλατσίου Καλοκαιρινό Φεστιβάλ

Διάλεξη με θέμα «Το ταξίδι της ελληνικής γλώσσας, ένα παράδειγμα», στo πλαίσιο του προγράμματος «Παίζοντας …μαθαίνω αγγλικά»

  Πέμπτη 23 Απριλίου, 12:30 – Πολιτιστικό Κέντρο «ΚΑΜΙΝΙ»

 

Την ΠέμπτImage result for ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΘΑΙΝΩ ΑΓΓΛΙΚΑη 23 Απριλίου θα επισκεφθεί το Δήμο μας αντιπροσωπεία από Ευρωπαίους πολίτες και εμπειρογνώμονες (Ισπανοί, Πορτογάλοι, Πολωνοί) στο πλαίσιο του προγράμματος “PLEASE”, το οποίο και διεξάγεται στο Δήμο μας, σε εξυπηρετούμενους της Κοινωνικής Υπηρεσίας.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην πόλη μας, θα επισκεφθούν και θα ξεναγηθούν στην Ομορφοκκλησιά και στο ΚΑΜΙΝΙ (χώρο στον οποίο διεξάγεται το πρόγραμμα).

Ανάμεσα στα άλλα, στο αμφιθέατρο του Πολιτιστικού μας Κέντρου, θα πραγματοποιηθεί διάλεξη – όπου και σας περιμένουμε – με θέμα «Το ταξίδι της ελληνικής γλώσσας, ένα παράδειγμα» από τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας. Πριν από την αποχώρησή τους θα τους προσφερθούν κεράσματα και αναμνηστικά από το Δήμαρχο.

Το Διαθεματικό Πρόγραμμα PLEASE (Parental Learning of English) – υλοποιείται στη χώρα μας μόνο στο Δήμο μας – έχει στόχο την εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας και βασικών γνώσεων υπολογιστών, με παιγνιώδη τρόπο σε άτομα 50+.

 

 

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr