Γιορτές για τα 4 ΚΑΠΗ Δήμου Γαλατσίου

15-05-2019 Ενημέρωση

Τα μέλη και των τεσσάρων ΚΑΠΗ του Δήμου Γαλατσίου έψαλλαν το Χριστός Ανέστη, τσούγκρισαν κόκκινα αυγά, απήγγειλαν ποιήματα για τη Μητέρα, αφού γιόρτασαν μαζί την Ανάσταση, την Πρωτομαγιά και τη Γιορτή της Μητέρας, από τις 8 έως τις 15 Μαΐου 2019, καθώς οι γιορτές αυτή τη φορά ήταν πάρα πολύ κοντά χρονικά.

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος. ο Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Ιωάννης Οικονόμου και Σπυρίδων Γριμπαβιώτης αντίστοιχα, απηύθυναν χαιρετισμό σε όλα τα μέλη και τους ευχήθηκαν υγεία και αγάπη, ώστε να μπορούν πάντα να απολαμβάνουν όμορφες στιγμές μαζί και να γιορτάζουν ευχάριστα γεγονότα όπως αυτά..

Κατόπιν με τραγούδια και άκρως συγκινητικές απαγγελίες ποιημάτων γιόρτασαν όλοι μαζί στους χώρους των ΚΑΠΗ και αντάλλαξαν ευχές μεταξύ τους. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν οι απαγγελίες ποιημάτων με θέμα την αξία και σημασία της μητέρας στην οικογένεια, οι οποίες προκάλεσαν έντονη συγκίνηση στους παρευρισκόμενους.

Στη γιορτή του Γ’ ΚΑΠΗ , την Παρασκευή 10 Μαΐου, παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης για να ευχηθεί υγεία και χαρμόσυνες στιγμές σε όλα τα μέλη του ΚΑΠΗ.

ΚΑΠΗ, Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr