Η 1η Εθελοντική Αιμοδοσία του έτους πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή την Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014 στο ισόγειο του Δημαρχείου

24-06-2014 Ενημέρωση
Η 1η Εθελοντική Αιμοδοσία του έτους πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή την Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014 στο ισόγειο του Δημαρχείου, από την Κοινωνική Υπηρεσία και το Σωματείο Εργαζομένων, σε συνεργασία με το Ν.Γ.Ν. «Λαϊκό». Σηματική ήταν και η συμμετοχή των μελών του χορευτικού συλλόγου «Χοροπατήματα». Στην Εθελοντική Αιμοδοσία, η οποία διήρκεσε από τις 10:00 έως τις 14:30 μ. μ. προσήλθαν 63 άτομα, από τα οποία έδωσαν αίμα τα 51.
 
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι ευαισθητοποιήθηκαν και συνεισέφεραν σε αυτή την προσπάθεια που κυριολεκτικά σώζει ζωές και να τονίσουμε ότι ζούμε σε μία εποχή που οι ανάγκες για αίμα είναι πάρα πολύ μεγάλες, υπάρχει πολύ μεγάλη ζήτηση με πολύ μικρή προσφορά.
Για τον λόγο αυτό ας ευαισθητοποιηθούμε και ας προσφέρουμε αυτό το πολύτιμο αγαθό που πολλοί συνάνθρωποι μας έχουν ανάγκη σκεπτόμενοι ότι μπορεί εμείς οι ίδιοι ή τα παιδιά μας μπορεί να βρεθούμε στην δυσάρεστη θέση να έχουμε ανάγκη για αίμα και να μην υπάρχει η δυνατότητα να μας προσφερθεί.
Η επόμενη αιμοδοσία μας θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο του 2014.
 
Το Διαθέσιμο Αίμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο από τους Αιμοδότες για χρήση δική τους ή ατόμων του οικογενειακού τους περιβάλλοντος. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις και όταν υπάρχει μεγάλη ανάγκη, και υπόλοιπο στην τράπεζα αίματος, προσφέρεται σε συνδημότες οι οποίοι δεν έχουν δώσει αίμα. 
 
 Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Γαλατσίου, στα τηλ. 210-22.22.011 & 210-21.43.376
 
 
   Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ                                 
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΣΙΡΟΣ     
Ο ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
 ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΗΛ. ΜΠΟΥΡΑΣ                                                 
 
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr