Η Έλενα Ζέρβα ενώνει τις δυνάμεις της με τον Δήμαρχο Κυριάκο Τσίρο

26-02-2014 Ενημέρωση
Στο κάλεσμα του Δημάρχου και Υποψήφιου Δημάρχου Γαλατσίου, Κυριάκου Τσίρου για συνένωση των υγιών πολιτικών δυνάμεων του Δήμου μας, με μοναδικό στόχο τον κοινό αγώνα για το καλό της πόλης μας, ανταποκρίθηκε θετικά η παράταξη «Πρωτοβουλία Πολιτών Γαλατσίου» με επικεφαλής τη Δημοτική Σύμβουλο Έλενα Ζέρβα.
Ο Δήμαρχος Γαλατσίου Κυριάκος Τσίρος δήλωσε σχετικά:  «Καλωσορίζω την Έλενα Ζέρβα και την δημοτική παράταξη «Πρωτοβουλία Πολιτών Γαλατσίου» στον συνδυασμό μας. Βάζοντας το Γαλάτσι μας πάνω από όλους και από όλα, μακριά από προσωπικές φιλοδοξίες, διαπιστώσαμε πως αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν. Τα προβλήματα που βιώνει σήμερα ο τόπος μας, αλλά και η ίδια η τοπική αυτοδιοίκηση αντιμετωπίζονται με όπλα την κοινωνική συνοχή και την σύγκλιση των υγιών δυνάμεων. Θα δώσουμε τη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου ΕΝΩΜΕΝΟΙ και Η ΜΑΧΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗΦΟΡΑ.»
Η Έλενα Ζέρβα δήλωσε: «Ζούμε σε μια εποχή που δεν χωράνε προσωπικές φιλοδοξίες και εγωιστικές συμπεριφορές. Προσωπικά αλλά και ως παράταξη πάντα λειτουργούσαμε με γνώμονα το συλλογικό συμφέρον και το κοινό καλό.
Επί τέσσερα χρόνια αυτό το κάναμε πράξη. Δεν κάναμε στείρα αντιπολίτευση. Αντιθέτως επισημάναμε αλλά και συμφωνήσαμε με την διοίκηση του Δήμου μας σε ό,τι ήταν προς όφελος των συμπολιτών μας και της πόλης μας.
Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Κυριάκου Τσίρου συναντηθήκαμε, συζητήσαμε και βρήκαμε ένα κοινό προγραμματικό πλαίσιο, σε ό,τι αφορά τις προτάσεις και τις θέσεις μας για το Γαλάτσι με μοναδικό σκοπό να καλυτερεύσουμε την ζωή των συνδημοτών μας.
Δεν μας ενδιαφέρουν «τα αξιώματα» και «οι καρέκλες».
Στόχος μας είναι η προσφορά και τα αποτελέσματα που θα προκύψουν μέσα από τις παρεμβάσεις μας και τη σκληρή δουλειά.
Έχουμε δηλώσει και στο παρελθόν ότι «κανείς δεν μπορεί μόνος του».
Όταν αφήσουμε στην άκρη όλα αυτά που μας έχουν πληγώσει και κοιτάξουμε στο μέλλον, τότε θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε μικροπολιτικές αντιλήψεις και να καταλάβουμε ότι μόνον ενωμένοι θα «πάμε παρακάτω».
Ενώνουμε, λοιπόν, τις δυνάμεις μας με τον Κυριάκο Τσίρο και τον στηρίζουμε ως υποψήφιο Δήμαρχο συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του».
 
 
Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr