Η ένωση Δημάρχων Αττικής βράβευσε το Βασίλη Παπαδιονυσίου για την πολυετή προσφορά του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

30-05-2013 Ενημέρωση

Σε μια σεμνή  εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 28 Μαίου στο Δημοτικό θέατρο  του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης τιμήθηκαν πρόσωπα που προσέφεραν σημαντικές υπηρεσίες στην Αυτοδιοίκηση και στο Κοινωνικό Σύνολο.

Ο επι 8 τετραετίες Δήμαρχος Γαλατσίου  Βασίλης Παπαδιονυσίου τιμήθηκε για τη μεγάλη προσφορά του στο Δήμο Γαλατσίου και την παρακαταθήκη των έργων που άφησε, τα οποία αποτέλεσαν τις βασικές υποδομές για την ανάπτυξη στην πόλη μας.


 Τιμώμενα πρόσωπα στα «ετήσια βραβεία Αυτοδιοίκησης» ήταν επίσης ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, ο οποίος βραβεύτηκε για την κοινωνική του προσφορά στους Δημότες, οι Δημοσιογράφοι Ιωάννης Πολίτης και Μαρία Χούκλη για την αντικειμενικότητα στην άσκηση του λειτουργήματος τους, οι κ.κ Ιωάννης Καραβοκύρης και Γεώργιος-Σταύρο Κούρτης, διατελέσαντες Πρόεδροι του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τη στήριξη τους στο θεσμό της Αυτοδιοίκησης και ο κ. Γρηγόριος Κασιδόκωστα, επι 7 τετραετίες Δήμαρχος Βουλιαγμένης για την προσφορά του στην Αυτοδιοίκηση.


Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν Υπουργοί, Βουλευτές, Δήμαρχοι, ο Δήμαρχος Γαλατσίου Κυριάκος Τσίρος, ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας Νίκος Νίκου, ο Πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού Μανώλης Πρωτονοτάριος, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα Υγείας Αθανάσιος Μπούρας, η εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου & Επικοινωνίας Χριστίνα Μπούρα, ο Δημοτικός Σύμβουλος της Αντιπολίτευσης Νίκος Μαγκανάρης και πλήθος Γαλατσιωτών.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr