Οι εθελοντές της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Γαλατσίου στο Κέντρο Πολιτισμού «Νιάρχος»

23-05-2018 Ενημέρωση

 

Η Διεύθυνση της Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας του Δήμου Γαλατσίου προσέφερε το Σάββατο στις 19 Μαΐου 2018 επίσκεψη-ξενάγηση της Ομάδας Εθελοντών στο Κέντρο Πολιτισμού «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», ως ένα μικρό δείγμα ευγνωμοσύνης απέναντί τους, αναγνωρίζοντας με αυτό τον τρόπο την αξιέπαινη εθελοντική συνεισφορά που χαρίζουν στο Δήμο μας.

Στο Κέντρο Πολιτισμού «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», οι εθελοντές, με την συνοδεία του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας κ. Πέτρου Βάσιλα και των υπαλλήλων της Διεύθυνσης, ξεναγήθηκαν στον πολυχώρο και ενθουσιάστηκαν με τις νέες εγκαταστάσεις της Εθνικής Βιβλιοθήκης, της Εθνικής Λυρικής Σκηνής αλλά και το εκπαιδευτικό-περιβαλλοντικό πάρκο. Η ξενάγησή τους έκλεισε στον Φάρο, με την μαγική θέα και το ενεργειακό στέγαστρο, αποτελούμενο από φωτοβολταϊκά πάνελ.

Η MAVROGIANNIS TRAVEL στο Γαλάτσι, με την ανιδιοτελή προσφορά της, φρόντισε η μεταφορά τους να γίνει με άνεση, συνέπεια και ασφάλεια.

Ευχαριστούμε θερμά, όλους όσους παρευρέθηκαν και κυρίως τους εθελοντές μας, που στέκονται δίπλα μας καθημερινά, στέλνοντας μήνυμα αλληλεγγύης όχι μόνο στο Γαλάτσι αλλά σε όλη τη χώρα.

 

 

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr