Η «οικογένεια» του Δήμου Γαλατσίου πενθεί και πάλι

18-03-2019 Ενημέρωση

Μόλις 15 μέρες μετά την απώλεια του Παύλου και η οικογένεια του Δήμου Γαλατσίου θρηνεί, με βαθιά οδύνη, το χαμό ενός ακόμη αγαπητού μέλους της, του Αχιλλέα Βρέντζου. 
Ο Αχιλλέας γεννήθηκε το 1964 στο Γαλάτσι, με καταγωγή από τα Ανώγεια της Κρήτης. Από το 1992 έως σήμερα εργάστηκε στον Δήμο Γαλατσίου, με αυταπάρνηση, υπευθυνότητα και πάντοτε με ένα χαμόγελο στα χείλη. Υπεύθυνος του Άλσους Βεϊκου, τον αγάπησαν όλοι, εργαζόμενοι, επισκέπτες, αθλητές, μικροί – μεγάλοι. Όλοι τον ήξεραν, όλοι τον εκτιμούσαν. Μέρα, νύχτα, σαββατοκύριακα, αργίες, όποτε χρειαζόταν ο Αχιλλέας ήταν στο Άλσος για να βοηθήσει, ώστε το Άλσος μας να είναι ένα από τα καλύτερα της χώρας. Στη συνέχεια ανέλαβε και το ΠΑΛΑΙ, για να βοηθήσει ακόμη περισσότερο την πόλη του, το Γαλάτσι. 
Ο Δήμαρχος Γιώργος Μαρκόπουλος, το Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς και οι συνάδελφοί του, με ιδιαίτερη συγκίνηση εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στα μικρά παιδιά του Αχιλλέα, τον Ορέστη και την Ελένη, καθώς και στην γυναίκα του, τη συνάδελφό μας στο Δήμο, τη γυμνάστρια Μαριάνθη Αρβανιτάκη. 
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα 18 Μαρτίου, στις 15:00, στο ναό του Αγ. Αντωνίου στη Ριζούπολη και η ταφή στο Β’ Κοιμητήριο Αθηνών. 
Αχιλλέα, δεν θα ξεχάσουμε την καλοσύνη σου και το χαμόγελό σου. Το ξέρουμε ότι το πνεύμα σου θα είναι κάπου εκεί, ανάμεσα στα δέντρα του Άλσους, που τόσο αγάπησες και δίπλα στην οικογένειά σου… 
Καλό σου ταξίδι Αχιλλέα !

Σημειώνεται ότι σήμερα Δευτέρα 18 Μαρτίου, σε ένδειξη πένθους, δεν θα λειτουργήσουν το Γυμναστήριο Γυναικών & οι Χώροι Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων (Στέκια) του ΠΑΛΑΙ, ενώ το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλσους Βεϊκου δεν θα λειτουργήσει από τις 14:00 έως τις 16:00.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους
Τ.Κ.: 11146, Γαλάτσι
Τηλ. Κέντρο: +(30) 213.2055300
Εmail: grafeiotypougalatsi@galatsi.gr